Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 19 February 2019

KISAHNYE TELUR DADAR PETAK



Salam,

Gemorning u olls. Alhamdulillah setel dah kebizian kat dapur dari subuh. Semenjak anak dah
sekolah ni memang aku akan bz siapkan brekpes Si Adra dulu dan brekpes husband nak
pergi kerja.

Oh ye, malam tadi tetibe adra bagitahu yang dia nak bawak bekal ke sekolah harini . Dah tu siap request nak nasi goreng dan telur dadar petak. Haaaa, jenuh la aku duk pikir ape benda la telur dadar petak tu.Rupenya yang adra maksudkan, telur dadar tu dipotong kecik kecik bentuk petak.Ahahahaha 

So pagi ni gigih la mama siapkan bekal dia , harap harap kenyang la dak Adra kat school harini.Dia sekarang memang selera sangat makan. Alhamdulillah, seronok tengok anak anak makan dari air tangan kita kan ❤




Yeahhh, first bento adra ke school. So lepas ni mama
kena super duper rajin lagi la nampaknye :)

17 comments:

  1. wah..adra dah sekolah.nampak nau lama linda xupdate blog..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih..da insaf da ni.insyaallah pasni rajin update blog dah

      Delete
  2. rajin emaknya bwkkan bekal pagi2...
    yelah petak lah tu kan, kita dok pikir kot2 nk bentuk sekali ngn nasi grg bentuk petak kn hehehhe

    ReplyDelete
  3. Super-Duper site! I am Loving it!! Will come back again, Im taking your feed also, Thanks.https://crack6.com/sidify-music-converter-crack/

    ReplyDelete
  4. It's a great article. In the future, I hope you will write more like this.

    COMIC LIFE

    ReplyDelete
  5. I like your post style as it's unique from the others I'm seeing on the page.
    Comic Life

    ReplyDelete
  6. https://crackrepack.com/eset-nod32-antivirus-license-key/

    I hope you write more relevant article on the same topic.

    ReplyDelete
  7. In contrast to other posts on this page, yours is unique.
    KMSPico Activator

    ReplyDelete
  8. Your post style is super Awesome and unique from others I am visiting the page I like your style

    Guitar Pro

    ReplyDelete
  9. Your post style is super Awesome and unique from others I am visiting the page I like your style.

    ABBYY FineReader

    ReplyDelete
  10. Wow! Your post style is super Awesome and unique from others I am visiting the page I like your style.

    daemon-tools-ultra-

    ReplyDelete
  11. I like your post style as it's unique from the others I'm seeing on the page.https://crackstores.com/serif-affinity-publisher-crack/

    ReplyDelete

  12. Your post is super useful and admirable, thanks for sharing such excellent content. I like it. Tally ERP

    ReplyDelete

  13. This information is worth everyone’s attention. When can I find out more?
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-cats-for-sale/
    https://www.sphynxcatsale.com/black-sphynx-kitten/
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-cats-for-sale-in-ohio/
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-kitten-near-me/
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-for-sale-near-me/

    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-kittens-for-sale/
    https://www.sphynxcatsale.com/kittens-for-sale-near-me/
    https://www.sphynxcatsale.com/hairless-cats-for-sale-near-me/
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-kitten-adoption/
    https://www.sphynxcatsale.com/sphynx-cat-for-sale-near-me/

    ReplyDelete