Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 19 February 2019

KISAHNYE TELUR DADAR PETAK



Salam,

Gemorning u olls. Alhamdulillah setel dah kebizian kat dapur dari subuh. Semenjak anak dah
sekolah ni memang aku akan bz siapkan brekpes Si Adra dulu dan brekpes husband nak
pergi kerja.

Oh ye, malam tadi tetibe adra bagitahu yang dia nak bawak bekal ke sekolah harini . Dah tu siap request nak nasi goreng dan telur dadar petak. Haaaa, jenuh la aku duk pikir ape benda la telur dadar petak tu.Rupenya yang adra maksudkan, telur dadar tu dipotong kecik kecik bentuk petak.Ahahahaha 

So pagi ni gigih la mama siapkan bekal dia , harap harap kenyang la dak Adra kat school harini.Dia sekarang memang selera sangat makan. Alhamdulillah, seronok tengok anak anak makan dari air tangan kita kan ❤




Yeahhh, first bento adra ke school. So lepas ni mama
kena super duper rajin lagi la nampaknye :)

4 comments:

  1. wah..adra dah sekolah.nampak nau lama linda xupdate blog..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih..da insaf da ni.insyaallah pasni rajin update blog dah

      Delete
  2. rajin emaknya bwkkan bekal pagi2...
    yelah petak lah tu kan, kita dok pikir kot2 nk bentuk sekali ngn nasi grg bentuk petak kn hehehhe

    ReplyDelete