Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 10 July 2012

Bermula le kesibukan ku...:)

Salam semua..

Hai u all, morning! Maaf da banyak ari pulak aku tinggalkan blog ni. Last entry pasal dugaan bagai. Fuhh..thankz pada semua yang mendoakan keselamatan aku n raja. Malam tu aku sampai Sungkai kul 1 sengah pagi. Lambat gile kan, bertolak dari Kl Sentral kul 9 sengah pagi, sampai Sungkai kul 1 sengah pagi. Kesian Raja. Lambat sebab ade excident lori, cam dasat je aku tengok keadaan lori yang terbakar tu.

Weekend aku memang sangat padat la jadual kan, sabtu tu gi Ipoh dengan parent aku. Memborong barang pertunangan aku. Last le kot gi beli barang. Pada B2B area perak, korang boleh la datang memborong di VR STAR di Ipoh, serius best giler. Memang lengkap la kedai tu, besar pun besar. Aku beli 9 set bekas hantaran, bunga, 9 reben, gam letrik, glue stick, erm..banyak lagi la aku beli. Tak mampu nak tulis semua. Thankz a lot pada abah aku yang sponsor semua barang, syok je aku pilih semua, last2 abah yang nak bayar, Terharunye la.

Banyak kan memborong..

Akak kedai ajar aku camne nak wat reben..huhu. :)
Tahniah jugak untuk kak ngah Raja yang dah selamat bertunang sabtu lepas. Haisshhh..tak dapat pegi, tapi aku kirimkan kamera aku je kat raje suh tangkap gambar banyak2. Dah bertunang dah kak ngah dia, lepas ni turn raja n aku plak. Haissshhh..tak sabar la.

Cute je kak ngah dia..:)

Suke gile dengan mini pelamin ni

Alhamdulillah, selamat menjadi tunangan orang..:)


Notakaki: Countdown, tinggal lagi sebulan 2 minggu je sebelum pertunagan aku. Dah start busy dah, rupe2nye banyak jugak nak deco hantaran tu. Tabahkan hati...:)

24 comments:

  1. kak linda...wahh ktne tu ek VR Star tu? hehe

    kat sini pon pelamin cantik2..^^

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.365646086795479.105052.100000502724796&type=3

    kedai die kat kawasan meru~ ^^

    ReplyDelete
  2. Linda.. good luck tau.. 2 minggu tu dah x lama je lagi.. Hopefully semua persiapan berjalan dengan lancar, jangan lupa buat checklist.. :) Happy for you

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik bie, linda lg sebulan 2 mggu..hihi. kalo lg 2 mggu linda pengsan la

      Delete
  3. wahhhh dh nk dekat dh eh.best taw linda tunang.sume DIY,rara suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takdela DIY semua, sikit2 je. Linda tak berseni

      Delete
  4. wah!! sebulan 2 minggu.. kejap je tu kan linda.. pas raya.. dah sampai masanya.. tak sabo nak tgk pict linda bertunang.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..linda pon x sabo gak..;)

      Delete
  5. Good Luck...
    Ikhlas Tirana Aduka

    ReplyDelete
  6. sebulan, pjm celik tinggal 3hari...jgn lengah2 lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kejap je mase berlalu kan

      Delete
  7. tahniah awk..doa sy moga semuanya berjalan lancar..sy bru nk mulakan fasa ni :)

    ReplyDelete
  8. tunang masa raya la ni ek.. smoga dipermudahkan ye linda... tahniahhh!!

    ReplyDelete
  9. tahniah dari remy utk sisi in law tu.....
    tinggal linda ngan raja jer.....
    anyway... VR star tu brangan ok sebab kat nilai 3 ada outlet dia.....
    selamat menggubah...
    update jgn tak update......

    ReplyDelete
  10. shoe: thankz shoe...

    Bert: Haah, insyaallah linda bertunang raye ke 7 ni. Doakan linda ye..:)

    Remy: Best tau VR star tu, brangan dia murah n cntik..:)

    ReplyDelete
  11. akak linda.itew asew excited sangad tawww
    hewhew


    haha.doa kan semua berjalan beaik beb

    ReplyDelete
  12. rindunya nak buat persiapan tunang n kawen linda.. bestnya...hohoho linda nanti kawen serentak dgn kakngah raja yer..pengantin empat..ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. iqa: muahaha..gedik la iqa. iteww pon excitedddd..

      jijah: raja tak nak buat serentak sebab dia kate cam kelakar je kawin ramai2. Haissshhh

      Delete
  13. Dah nak bertunang? :)) goodluck!

    ReplyDelete
  14. chayok2 Insya Allah selamat semuanya nanti :)

    ReplyDelete
  15. wah, bestnya ayah belanja barang2 tu..hehe~ :)

    ReplyDelete
  16. dah beli dah sikit2 eh..sebulan tu x lama kan? huhuhu.. chaiyok2 ya linda! :D saila doakan sumenya okay.. gubah cantik2 k :D

    ReplyDelete