Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 11 July 2012

Kejam tak?

Salam semua....

Hai u all..aku baru pas wat kek ni. Gile gigih balik keje tadi singgah cold storage cari barang2 nak wat KEK COKLAT KUKUS.

Ni baru pas siap, kek ni khas untuk birthday raje. Memandangkan semua orang kat umah ni keluar tadi,so aku juz tinggalkan note depan pintu peti ais.

Haha..kejam tak. Kalo tak pesan ,abisla kek yang aku wat dengan penuh kasih sayang tuh..

Notakaki: harap2 raja suke kek aku wat ni..;-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

15 comments:

  1. hehe..panjang pesanan tu~ :p

    kat umah sewa ke tu?

    ReplyDelete
  2. hahaha tak kejammmm
    takpes.ehem ehem penting lg.
    wewit.bila nak buat utk iteww :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...sile la dtg sunway ye dak kecik..;-)

      Delete
  3. utk raja jer ker..... utk kenkawan kat sini takde ker ?????
    huwaaaaaa....kejamnyer dunia........he3

    ReplyDelete
  4. hahaha tah2 habis di keje jugak tak..ngeee

    ReplyDelete
  5. hehehhe..comel je tinggalkan nota untuk menyelamatkan kek utk raja dia.. comelll.. hehehehe! utk saila xde kerr? hikhik!

    ReplyDelete
  6. hehehe tak kejam lah. at least ade jgk ckp "amik bhgn depan kan" hehe

    ReplyDelete
  7. hehehe.. baik pesan dari tak pesan kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. haha..tak amik pic lagi sebab terus masuk peti ais, malam kang baru nak bagi raja. nnti linda update ye..:)

      Delete
  9. hohoho.. xkejam la..kang diorg mkn xke naya

    ReplyDelete
  10. harus peasan siap-siap..habis kang, naya je..huhu

    ReplyDelete
  11. hahahah..agak kejam di situ~ tp sweet sggup buat kek tw! wa nk buat kek..tp wa duk hostel..uhuhu..celah mane nak cari oven nye pon kan..haha

    ReplyDelete