Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 26 August 2012

Alhamdulillah...;)


Alhamdulillah..
Sudah selamat menjadi tunangan kepada Raja Mohammad Hafiz...:)

Bersyukur sangat majlis bertunang dah selesai dan berjalan dengan lancar. Doakan kami berdua ye kawan2 semua. Thankz pada yang wish di blog n di Fb, Semoga hubungan ni lebih diberkati Allah dan kekal hingga ke akhir hayat. 

Banyak lagi pic..tapi nanti aku pilih ye. Gambar dari official photographer pun tak sure dapat bile. Yang de hanya dari kamera family. 
Ok la, nanti aku review pe yang patot ye. Mahu rest puas2 dulu.

20 comments:

  1. sweet sgt dear! moga hubungan berkekalan hingga di ijabkabulkan n bahagia hingga akhir hayat... jaga diri baik2 k.. alam pertunangan ada masam manisnya..

    ReplyDelete
  2. tahniah beb,
    cepat cepat next step.

    ReplyDelete
  3. Tahniah linda...cntik...sweet pink..l

    ReplyDelete
  4. Linda tahniah ! *sory kak ana xdt nk dtg..
    sbbnye anak jiran kak ana kawen gak ari
    yg same. sobss sobss sobsss :(
    moge2 kekal selamanya.. jage incik Tunang
    baik2 tau.. hehe.. x sbrnye tggu Linda
    punye wedding ! hehe






    slm syawal,
    kak ana

    ReplyDelete
  5. Huhu...takpe kak ana,harusla utamakn jiran dulu kn.doakn kitorang ye..;-)

    ReplyDelete
  6. pelamin mmg cantik~~ :)

    baju pun cantik :)

    ReplyDelete
  7. Amin.. alhamdulilah.. Tahniah Cik Linda dan Tunang.. yeaaay.. lepas ni dah boleh wat preparation kawin...

    Linda sangat cantik, berseri2. pelamin & baju pon santek sangat... cute!! :))

    ReplyDelete
  8. sweet je pink :)) tahniah linda, dh selamat jd tunangan raja.. xlama lagi akan jd isteri pulak :))

    ReplyDelete
  9. tahniah Linda....=)
    dah sama geng kita..hehe

    ReplyDelete
  10. cantiknye pinky lindaa :)))

    tahniah.. moga perjalanan untuk perkahwinan pulak selamat dilaksanakan nanti... jaga diri ye tengah darah manis ni :))

    ReplyDelete
  11. syukur alhamdulillah. taniah linda ;) ok, lepas ni make a new entry bout this okei. nak tgk! tak sabar. ;)

    *selamat hari raya syg ^^

    ReplyDelete
  12. wah..tahniah linda...Wah lepas ini kena gigih untuk roject kahwin pulak lak ye..huhu

    ReplyDelete
  13. tahniah!! linda.. semoga langkah seterusnya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  14. best !!!!! pink kaler....... pelamin pun cantik sangat !

    ReplyDelete