Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 1 November 2012

Makan Mcd dengan kawan baru


Salam semua..

Dah kenapa tajuk aku skema batu je. Haisshh..very straight to the point kan. Thankz pada semua yang bagi kate2 semangat bile aku sedih. Tu la kan, susah nak jage ati orang ni. Lepas ni jadi kejam la aku tak peduli ati orang lain dah.

Korang dah lunch? Aku dah kenyang gilos ni makan mcdonald. Malas nak kire kalori, sebab aku tau kalori nye banyak. Hehe. Harini lunch dengan  Cik Mah. Cik Mah mesej aku kat FB ajok makan sama. Waahh suke la aku sebab aku memang tengah takde geng nak ajak makan kan. Kebetulan teringin sangat nak makan Mcdonald. Ni semua sebab nampak iklan mcd dalam paper. Terliur tengoknye. 




 

Pot pet pot pet dengan Cik Mah tak sedar dah nak dekat sejam. Nanti ade mase boleh le kite lunch same lagi ye Cik Mah. Sempat lagi aku tanya tutorial wat bunga pahar dekat Cik Mah. Thankz ye Cik Mah..terharu ade orang nak ajak lunch..sob sob. Maaf le tak ade gambor dengan Cik Mah, tak sempat nak tangkapnye. 


 
Ok tak Tq Tag kita? 
cer komen..;)



26 comments:

  1. waa..lama jugak tak makan MCd ni..jom makan lagi sis..! >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jom jom..**gmok le akk kalo mcd ari2

      Delete
  2. Wahh... Bestnya B2B dapat jumpa sesame. Jeles ni. HIHI.

    *esok linda lunch dengan Nana pulak la. eh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kebtulan je ni nana, baru tau yg opis kitorang dekat2 jer. :)

      Delete
    2. jap jap. nak carik ghuuuu nak ajak dating. HIHI.

      YES! Ayong.

      Delete
  3. cantik tq tag tu!! =) nana...jom dating..hehe..

    ReplyDelete
  4. Nana nk ikut jugak la lunch sama2...hehheheh....tq juga pada linda sudi teman cik mah....hehhee...seronok td borak...gud luck bunga telur..pape tnyer je...cik mah sedia mmbantu...cantiklah tq tag tu....hebatlah..ade rama2 lagi..jeles lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la, rse x ckup pulak mase td. Jangan la jeles, bese2 je ni. malu i tau ..

      Delete
    2. btul lah..cik mah suka..lg ade rama2 tu....cantiklah...boleh dah tu proceed bnda lain..hehehhe..kan2...mmg xcukup masa...

      Delete
    3. tu la, lepas ni nak wat bunga pahar pulak..hehe

      Delete
    4. horay......xsbrnyer......k....gud luck...

      Delete
  5. adehhh...lapor plak menengoknyer....hehe...

    comel tq tag tu...tp npe x nama raja depan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sebab ni utk belah aku. Hehe, kene letak name raja dlu ye..nanti aku ubah..;) thankz for ur comment

      Delete
  6. waduh2..seronoknye dpt sembang!!

    ReplyDelete
  7. omnomnomm. sedapnye mcd eskrim tu je lah tapinye. hahhaa. kila suka eskrim mcd

    ReplyDelete
  8. waa..... tak ajak remy....he3.... padahal opis jauh berpuluh kilometer....

    ReplyDelete
  9. hihi bila pula turn kite dua kan. hihi

    ReplyDelete
  10. makan ni kena ada teman jugak baru terasa lagi sedap kan? klu mkn sorang2 x best...haha

    ReplyDelete
  11. MCD! memang sedap... kalau org ajak memang takleh nak elak.. tp jijah kena elakkan makan selalu..hhuhuhu

    cantiknya yunkkk! i like purple..

    ReplyDelete
  12. wahhh .. jumpa sama2 B2B ye... hihihi...

    ReplyDelete
  13. baca entry linda di pagi hari.. tetibe.. telan air liur.. cam terbayang² beger mc'd plak.. :D

    ReplyDelete
  14. baru makan mcD kelmarin..hehe..

    cantik aje tag tu Linda..tp warna cam gelap je..tak ke?

    ReplyDelete