Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 6 March 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening

 

Salam semua..

Gud morning u all..pagi yang sendu dan syahdu ni aku join segmen yang dibuat oleh blogger Yaya. Saje suke2 masuk segmen..lagipun menerusi segmen ni la kite dapat kenal lebih ramai kawan2. Kadang2 aku ni takdela rajin mane berblogwalking..so melalui segmen ni dapatla lebih ramai follower sampai la pening2 lalat.

Btw..thankz a lot pada yang singgah ke blog aku yang tak seberapa ni. Blog ni juz simple, blog ni aku banyak share kisah hidup aku but sometime aku share tips2 yang berguna jugak untuk semua kawan2.Pada sape2 yang gilekan handbag boleh terjah King'L Blogshop. So..selamat berkenalan semua :)

Pada sape2 yang nak join sile klik banner cantik kat atas tu..

38 comments:

  1. Hai ! dari segmen yang same . dah followed dah ! ^_^

    ReplyDelete
  2. hye...bls kunjungan....done follow awk jugak..jemput follow sy eh. =)

    ReplyDelete
  3. thaz follow elly..singgah sini n follow..

    ReplyDelete
  4. Shiema singgah sini, jom follow shiema pulak (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  5. done folow..segmen yg sama^ ^

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama , ^,^

    ReplyDelete
  7. saya pun dr segmen yg sama..hihi...

    ReplyDelete
  8. singgah dari segment..cute blog!!

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. hi! dtg dari segmen sama. :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  10. Thanks singgah blog ara.
    Ara follow sini :D

    Nice blog!

    ReplyDelete
  11. datang melawat dan follow sini..

    ReplyDelete
  12. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. dr sgmen sama . follow me back k

    http://www.kirinselamaperak.com/kenapa-kubur-perempuan-lebih-dalam-digali-berbanding-lelaki-kirin-selama-perak/

    ReplyDelete
  14. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehehai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  15. done follow here, follow me back k ;)

    http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan dari bro hh | penulis di HASRULHASSAN.COM

    Dapatkan Panduan Menulis Blog, Widget Pilihan Blog, Bicara Masyarakt, Dunia Blogger Malaysia, Gambar-gambar menarik - perkongsian daripada seorang lelaki suku abad yang cuba belajar untuk berblog.

    www.hasrulhassan.com

    *p.s: Dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  17. dah pening bw dah ni=.='

    http://saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  18. dari segment yang sama.. haha
    http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  19. salam=]dri segmen yg same:)
    done follow here:)

    http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  20. terjah sini !!!

    da follow awk .
    terjah + follow sy ea .

    http://storysalawakya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  21. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  22. singgah dan follow dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  23. salam..datang tanpa sesat dari segmen yg sama..tq sudi follow & sowi coz lmbat nak follow blk ^^

    http://sixmeans.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  24. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  25. done follow u . follow me back k

    http://muslimahcintaislam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  26. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. follow blog awk dr segmen yg sma.. hrap sudi follow blog sy
    http://iejais2325.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  29. follow dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  30. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete
  31. done follow u..
    dari segmen yg sama..
    hit me back yahhh.. (^^,)

    http://thegirlneversleep.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Saya follow sini ea

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  33. follow suda .
    law free singgah la blog sy . =D

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/

    ReplyDelete