Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 31 July 2012

Wajah baru..

Salam semua..

Hai u all, selamat petang. Dah petang baru nak update. Perasan tak blog aku dah lain. Haha, aku saje nak edit sikit sikit. Last2 dah terubah semua pulak. Maafla kalo korang masuk blog ni tengok cam huru hara sikit. Nanti aku edit lagi. Mata dah kabur dah ni ngadap pc tengok coding. Nyampah. Nasib baik puasa. Kalo tak puasa tadi dah aku telan mee kari. 

Petang ni korang masak pe untuk berbuka? Aku macam biasa gi bazar beli kuih dan bihun or laksa. Semalam beli laksa kat sorang makcik ni. Sedap betul. Rase macam makan laksa kuala kangsar. Haissshhh. Tapi arini aku mau cari mee kari pulak. 

Aku bosan arini..bestnya kalo dapat tido macam kucing ni..:)




22 comments:

  1. header ko mcm pompuan bugil kannn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la , x perasan. Meh pnjam baju ko..adoiii

      Delete
  2. cantik la ni linda.. janji pink! i likeee :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haha..jgn la gelak sebab pink weh. ko tergoda ke babe

      Delete
  4. Cantik la blog..selamat berbuka :-)

    ReplyDelete
  5. kalo berbuka makan masakan mak paling besh...hehe :P..lapa la

    ReplyDelete
  6. haa.. comel.. sesuai dengan tuan empunya blog yg manis.. :))

    ReplyDelete
  7. cun melecun ler..cuhmey jer.. :)

    ReplyDelete
  8. nampak cam lebih kemas......
    nak tahu remy berbuka pa...tu kena tunggu bsk punya cerita...he3

    ReplyDelete
  9. linda tak masak ke berbuka? hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabtu ahad je masak,kalo ari keje memang x sempat. smpai umh je dah kul 6 suku camtu..:(

      Delete
  10. wahhhh dah Pinky la skrg!!!
    auuummmmmm ~ hehe







    slm ramadhan,
    kak ana

    ReplyDelete