Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 5 August 2012

Testing COMMENT BOX

Duduk hampir sejam menggodek comment box yang ghaib ni memang boleh menaikkan suhu darah.
Sabar...
Sabar...
Sabar...

Apa pun,bukan salah ibu mengandung. Salahkan henpon Cik Linda yang tak terima kritikan kalian. Lepas ni kalau tak boleh comment,maknanya post itu di tulis menggunakan Samsung S2. Ehemm..

(Entry ini di gerudi oleh BAMBS. Bukan Linda. Kang Linda update balik blog dia yang vavavouge ni!).

Stay tune, korang!

10 comments:

  1. ooo pakai nset tak leh nak komen kot..

    ReplyDelete
  2. glemer tauuuu Linda ni.Rajin orang comment. Kecik hati la camni!!

    ReplyDelete
  3. aah tu la kak ana perasan jugak kt bwh entry Linda smlm tu ade "bloggerdroid"

    fuiyoh ! fuiyoh! huuuu~





    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. Haha...mekasih mak jems..muah2

    ReplyDelete
  5. aku ingat kau block aku.sb tu xleh komen
    wakakaka ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...kejam gile aku nk blok ko babe

      Delete
  6. errrr..x paham entri atas ni...xleh komen cmne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shah,entry sblum ni de problem ckit,xleh nk komen2. Xtau pe prob. Ni da ok da

      Delete
  7. camtu rupanyer.....
    ingat taknak pren dah....he3

    ReplyDelete