Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 5 August 2012

TESTING LAGI...Step up jom!

Salam semua....

Maafla korang semua,entry semalam tu korang2 semua tak boleh nak komen ye Tak tau la nape. Aku sebelum ni ade gak update entry gune bloggerdroid,takde pulak masalah...haisshhh. sabar je la. Nasib baik ade sifu yang tolong godek2 blog aku.

Sok cuti nuzul quran kan..ape planning u all. Aku japgi nak layan midnight movie STEP UP, fevret movie aku tuh u all. Tengok dengan adik aku je..raja takde,dia dalam perjalanan balik kl dr penang,outstation..cian dia..;-)



Notakaki: U all jom kite wat gathering nak tak...:)
Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

  1. Yeay...da ok. Takde problem dgn bloggerdroid da~

    ReplyDelete
  2. Hehehe... dah boleh komen... wah best tgok step up..tadi misz domu nak tgok tapi cancel.. ada hal lak.. apa pun... sifu cik linda tu terer r..misz domu blogger-droid jauh panggang dari api..

    p/s: wat gathering pun boleh.. kasi upload picture wat jeleskan dalca..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. panas ati la dalca tu nanti..hihi

      Delete
  3. ramai orang cakap movie ni best. :)

    ReplyDelete
  4. wahh teringin nak tgk movie nie..tp lom ade kesempatan lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. ingat remy sorang jer tak leh komen....he3......
    nak pi tgk jugak...... best crita nie....
    ala ala mobbeb!

    ReplyDelete
  6. cte neh mmg best ! hihi .

    gath? mcm best ..

    ReplyDelete
  7. yeyyy dah boleh komen...hehehe

    wah filem baru.. ni rasa nak tengok gak ni.. tgk hubby balik raya lah nanti..hehee

    ReplyDelete
  8. slalu gak noh raja ke penang..hehe...cpt jer masa dh nuzul quran...ermm

    ReplyDelete