Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 16 October 2012

Entry Bersepah

Salam semua...


Tiga hari menghilang tak update blog langsung. Sabtu n ahad memang takkan bukak laptop langsung, hehe. Ni lagi le susah nak update blog, bila Raja amik laptop aku, nak servis katenye. Tak kisahla, untung dia keje bahagian IT, pape masalah laptop rujuk kat dia jer.Free of charge..belanje air milo je pun boleh..hihihi.

Weekend baru ni takde wat aktiviti mendaki pun, sedih..ingat nak naik Bukit Tabur tapi tak jadi sebab aku tak berapa sihat. Dah banyak ari ni demam, batuk n selsema. Suara pun dah rock ni. Penyudahnye sabtu lepas aku n raja juz kuar gi tengok wayang. Memang dah bercadang nak tengok movie Universal Soldier Day of Reckoning. Sekali bile gi Sunway Piramid, boleh pulak citer tu takde.  Huh..bengangnye. So lepas discuss, terus kitorang gi Paradigm Mall kat Kelana Jaya, huhu..nasib baik de movie tu. Serius best sangat movie tu, dah la aksi ganas gile b**i. Ganas sangat sampai rase macam nak sakit jantung tengoknye. Geliii..



Tengok tu pisau tercacak pulak kat tangan dia..aduhh..



Korang...nak gitau ni bagi semua pencinta kasut2 VINCCI, sekarang ni ade buat promotion. Setiap kasut yang berharga RM59 kalo kite beli dua boleh dapat harga RM 89. Ok ape, RM89 untuk 2 pasang kasut. Actually lepas tengok wayang tu saje menggedik masuk kedai2 kasut dekat Paradigm Mall tu. Pastu masuk Vincci dah terbekenan dengan kasut ni


 Rase kasut ni comel n selesa. Nak pakai jalan jalan :)

Sekali bila dah pilih kasut ni, akak promoter pun cakap "dikkk, kalo dik amik lagi sepasang kasut yang berharga RM59 , dapat harga RM89"..terus pandang muka raja. Dia sangat memahami, dia suruh je amik lagi satu kasut. Satu kasut jalan2, satu kasut gi opis. Hehe..lagi best bile dia cakap nak belanje ..yeay



Ni hasil rembatan lagi sepasang. Simple je..tak kuasa nak pakai kasut glam glam sangat.





 
lagi satu nak tanye korang ni kalo kulit tak berapa nak cerah kan sesuai tak pakai baju warna purple macam gambar diatas? sukenye la...opinion pleasa :)




Notakaki: Maaf pada semua, dah lame tak berblogwalking.. korang kalo de mase jenguk2 la King'L blogshop untuk tengok handbag murah2 :)

33 comments:

  1. wahh vincci! jijah nak terjah vincci sekarang..berkenannya kasut tuh....

    linda caniklah warna purple ni.. mmg sesuai gan linda.. percayalah :)

    ReplyDelete
  2. Okay je linda..kakak cik mah pkai okej je ngan abg ipar....cntik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tkut x sesuai..tp suke sgt purple ni :)

      Delete
  3. amboi, menarik semua nya. nanti ai teman yu shopping pula eh
    hiks

    ReplyDelete
  4. Ambil purple cerah skit. Sebab haritu kawan kawin dia hitam manis. Pakai dark purple... tenggelam mukanya...

    ReplyDelete
  5. Tapi linda dengan en tunang takdela gelap pun. Sesuai lah dark purple tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,warna kulit memainkan peranan penting..nnti trersalah pilih dah x cntik pulok..

      Delete
  6. nnt try je semua purple kt butik..tgk mna paling sesuai..ohh, i love purple :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan,selagi jupe baju warne purple try je semua

      Delete
  7. Kulit linda sawa matang kan ? Sesuai ja alyn rasa :)

    ReplyDelete
  8. best ni cite nih.....

    sambungan yg dulu2 ek ni????

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..best gile weh, cepatla tengok

      Delete
  9. Kena tengok movie tu ....
    Tunang belanja kasut yekkkk...hehehhehee,
    Tu tandanya dia sayang awak...

    ReplyDelete
  10. okay apa kak,tak gelap sangat pun kan muka?

    ReplyDelete
  11. best nyer....sekali beli 2 kasut.....
    purple tu ok jer.....
    yg penting kalau kaler kita suka...... tersa cantik nya baju tu dibadan nanti.....

    ReplyDelete
  12. cantik la pengantin purple tu..kalau linda x confident try dulu beli kain2 biasa, kalau purple terang x sesuai,try purple soft pulak.. try and error.. hehe :D

    ReplyDelete
  13. aritu ada beli flats kat vincci. masa tu rm59 harga dia. last week saje2 masuk vincci lagi, lalu terjumpa laa promotion rm89 for 2 tu. rasa nak mengamuk :(

    ReplyDelete
  14. Nana pegi Vincci promoter tu tak ckp ape2 pun. geram betul. last2 tak jadi beli. HAHA. padan muka!

    ReplyDelete
  15. me too..weekend mmg xbukak lap top..kau jlan2 or done a work..

    dark purple utk ornag berkulit gelap.. kalogelap sagt tu jgn la bg dark pruple..kesiann sipemakai tenggelam ngn baju

    kasik purple yg light skit dr dark tu..but still u hue yg dark..

    ReplyDelete
  16. amboii suker citer ganas yee..citer romantik cam aku terima nikahnya tu tgk x?

    bestnya kasut cik abang belanja hehe

    linda cer try pakai dulu baju kaler dark purple tu tgk sesuai x..

    ReplyDelete
  17. Jaga diri leklok yer.. kalau xshat..jgn ngadapa sngt incik laptop tu..hehehe

    untglah ada org blnja kasut..hehehe..

    bold purple..? i choose light purple.. :-)

    ReplyDelete
  18. tak tgk lagi cite tu.. cam menarik!

    ReplyDelete
  19. cantik kasut! x smpat nak beli!

    ok jer kalau pepel rasanya hehe

    ReplyDelete
  20. kalau purple kena amik cerah sikit kot? kalau tak cam gelap tak?

    saya pun kulit gelap gak ni..huhu~

    ReplyDelete
  21. Universal Soldier ohsem arrr !
    fuiyohh kasut ! hehe
    wahh purple cantek je Linda !
    bleh je kak ana rase masuk
    dgn kaler kulit Lnda / Raja ;)

    ReplyDelete