Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 28 June 2013

Penambahan usia :)



Salam semua...

Alhamdulillah, syukur syukur syukur ALLAH masih panjangkan usia hingga ke saat ni. 28 Jun 2013, genap usia 26 tahun. Sob sob..tuanya i oll. Rase macam baru je lagi umur 20 tahun. Kejap sangat masa berlalu. 

Banyak jugak ujian hidup dah aku tempuh selama ni. Dah berdepan dengan berbagai jenis manusia, berbagai jenis kawan. Takpe, semakin lama , semakin banyak pengalaman hidup dapat kite kumpulkan. :)

Tak de apa yang aku harapkan sekarang, cukup sekadar ALLAH memanjangkan usia kedua ibu bapa, ahli keluarga dan tunang tersayang. Semoga ALLAH permudahkan urusan untuk kami bergelar suami isteri. Bersyukur sangat, selama ni dikurniakan parents yang sangat sporting, memahami, bakal suami yang masih mampu bersabar dengan kerenah dan panas baran aku. Semoga berkekalan la hendaknya :)




Balik keje, Raja kidnap bawak gi makan kat secret recipe. Yeayyy.. :)


Nota kaki :Kad kawin dah ready :) Kawan kawan blogger yang nak kad boleh pm alamat anda kat email linda ye. (hazlindahuzaini@yahoo.com) 

15 comments:

  1. happy birthday you. ala muda lg 26 hee. semoga diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan. amin :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday and selamat menjadi perantin..hee..smoga dpermudahkan semua..kalau area kl/slgor nak jgk join mkn nasik minyak..weeee..wee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...belah laki kat kelana jya je dear :)

      Delete
  3. selamat hari lahir sis =D muda lgi tu 26 hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari jadi misz linda..moga berbahagia ke anak cucu dan ke akhir hayat.. :-)

    ReplyDelete
  5. happy birthday linda!
    sama umur rupa nya kitaa.. :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday linda...

    ala muda lagi tu..beza tua setahun je dari jijah..hee

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi lynda =)

    ReplyDelete
  8. agak-agak terlambat tak nak wish happy birthday..hehe

    happy belated birthday linda :)
    semoga panjang umur, dilimpahkan rezeki dan sihat tubuh badan..

    ReplyDelete
  9. Linda...lambatnye sha.Tapi nak wish jugak happy belated birthday.Beshnye tgk kek tu.Haha.Da dapat kad mesti terase makin dekat kan. :)

    ReplyDelete