Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 25 June 2015

Brown Soap Tanamera

Salam semua..

Dua hari ni bangun tidur je rasa badan lesu je, lemah tak bermaya..maybe sebab penat dengan jadual yang pack+ bulan puasa. Almaklumla dah tua. Bukan zaman anak dara lagi, ni zaman mak dara dah ni..hehehe.

Pagi tadi masa nk mandi subuh, teringat pulak dah lama tak guna Brown Soap Tanamera, ada lagi setengah ketul dalam laci. Apa lagi, da potong one portion terus la mandi manda dalam bilik ayor guna brown soap tanamera, bau dia memang sedap, rasa badan segar. Sedap menyental satu badan.

Yang bestnye lepas mandi, terus rasa segar je badan. Ni duk kat ofis pun ligat je duk buat kerja. Masa dalam pantang memang aku guna sabun ni. kengkonon nak sental strechmark. Tapi berkesan jugak, makin berkurang kesan strechmark.



Antara kebaikan BROWN SOAP TANAMERA:

*Mencerahkan gelap2 di badan, leher dan pelipat
*Menyental daki daki yg degil
*Menyegarkan badan dengan bau yg best
*Melancarkan peredaran darah dalam badan
*Mengurangkan kesan strechmark pada perut ibu2 mengandung


Harga cuma RM18 je u oll. Aku beli dari IG marissa shoppe. Seketul tu boleh tahan lebih dari sebulan. Kalo yg jimat cermat macam aku mungkin boleh tahan setengah tahun..haha.Melampauuu...

PS: u oll puasa ke arini? Meh meh share menu berbuka petang nanti :)

6 comments:

  1. linda kerja mana skarang?

    hari ni balik kg tak mak masak apa..:)

    ReplyDelete
  2. linda sekarang kerja kt selayang, last week de balik kmpung berbuka ngn parent kat kmpung mcm2 juadah ada..hehe. Tapi kalau hari bekerja ni berbuka kat rumah mertua je sbb umah mertua dkt selayang gak, dkt je dgn opis linda sekarang..

    ReplyDelete
  3. macam best ni...lepas bersalin ni memang mencari sabun cenggini

    ReplyDelete
  4. elok ke pakai kak linda? Takut la nak amik mana-mana sabun since kena allergic teruk lepas bersalin ritu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok raihana, best je guna.Ana try google dlu, tgok review org lain cmne :)

      Delete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete