Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 15 July 2015

Deco Raya di Sunway Piramid



Salam semua..

Alhamdulillah dah sampai penghujung ramadhan da ye. Tahun ni rasa mcm cepat je bulan puasa ni. Lagi 2 ari dah nak raya. Macam mana dengan persiapan raya korang? Alhamdulillah aku dah siap da semua persiapan raya. Baju raya Adra dah aku & husband prepare sebelum raya lagi. Lega bila baju raya anak sebelum raya da siap beli. Baju aku & husband pun da siap da, laki bini bersederhana je, yang penting anak tersayang punye kelengkapan cukup :)

Last week pergi ke Sunway piramid, mencari kasut raya utk diri sendiri..hihi. Macam biasa, dari sebelum kahwin sampai la dah ada anak, Sunway Piramid tetap jadi tempat pilihan untuk bershopping. Sebab kat sana selesa, parking pun senang, banyak pilihan kedai2 menarik, tempat makan pun banyak,

Just nak share dengan korang semua, deco raya dekat Sunway Piramid. Cantik jugak deco kat sana, buat style rumah kampung. Siap ada kereta klasik , cantik sangat. Sempat la kami anak beranak bergambar. Masa tengah bergambar tu pun kemain ramai lagi orang kat situ. Semua tak nak lepaskan peluang untuk bergambar.

Sebenarnya banyak lagi deconye, tapi ni je yang sempat disnap. Tengok kereta tu, comel sangattt :)







P/s: Korang dah balik kampung ke?? Aku esok baru balik kampung. Harini pun kerja lagi =__='

3 comments:

  1. Salam aidilfitri. semua shopping compleks sekarang penuh kan dengan deco untuk raya

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete