Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 2 February 2012

Berita gembira merentap jiwa kalbu


Selamat pagi semua..:)

Pernah tak korang rase sedih bila dengar berita gembira..?Ni lah namenye masalah emosi tak terkawal yer. Dalam beberapa harini memang banyak berita gembira yang aku dapat. 2 ari lepas ex housemate aku mase study kat Seri Iskandar dulu inform kat aku yang dia bakal berkahwin pada bulan Mei ni..waahhh..dah sampai jodoh si Aisyah tu. Mesti dia sangat happy sekarang..kahwin dengan orang kaya u oll..mesti meriah weddingnye nanti, aku doakan semua akan berjalan lancar. Tahniah sayang...:)

Lepas tu malam tadi best frens aku si Farizah, yang wedding dia aku jadi pengapit tu, call aku..suara dia memang happy gile..aku dah agak dah ni mesti nak bagitau something..hehe..dia inform dia dah pregnant. waaaaa. syoknye dah nak dapat baby..if semuanya berjalan lancar insyaallah dalam bulan 9 dia dapat baby.

 Ni mase wedding si Farizah..:)

Dah ramai rupe2 nye kawan2 aku yang dah kawin, de baby..aku happy tengok kawan2 aku semua bahagia dengan life masing2. Tapi sometime bende2 macam ni buatkan aku sedih bile memikirkan bile turn aku pulak kan. Terus malam tadi tido dengan muke sedih peluk bantal memikirkan mase depan..:(
Korang semua doakan aku pun happy yer. Go linda go ..!



Notakaki: Ape kate untuk menyahut kempen "Linda kawin cepat", korang semua tolong click nuffnang n tabung kawin aku tu.,.hehe..mekasih kawan2 ku sekalian...


17 comments:

  1. tengah period ke?kenapa moody?haha
    ok....kalau jadi pengapit,da xlama lettew :p
    jemputan jgn lupa ya mbak.

    da klik byk2.moga2 cepat kawen.amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mane de period. Moody sebab demam kot...thankz nanti klik lgi..haha

      Delete
  2. Hehehe, sabar taw... You'll get what you want soon :')

    ReplyDelete
  3. wey...aisyah nk kahwin dah ke....huhuhu

    JOM LA LINDA KITA WAT KEMPEN ...HAHHAHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sayang..ecah da nak kawin..jgn isau..nti dia jemput kite..meriah u oll

      Delete
  4. InsyaAllah.. masanya akan tiba.. bak kate org.. belum sampai seru.. kan kita hanya merancang.. tapi perancangan Allah yang terbaik..

    ReplyDelete
  5. Aisyah nak kawen???wahhh!!!bestnye. hmm..ko tu,meh la upah aku jadik wedding planner.sure December kau kawen jugak!

    ReplyDelete
  6. xpe sabar banyak k....kompom taon ni gak turn ko...len x soh pengantin baling bunga telo n ko tkg smbt, kompom cpt smpai giliran....opppsss,hihi

    ReplyDelete
  7. insyallah, hari itu akan tiba untuk linda.. ameen

    ReplyDelete
  8. insha Allah.. ada jodh tak kemana nya... :)

    ReplyDelete
  9. wahwah sorg2 kawen kan linda. doakan linda kawen cpat. keje pon da ade. ehem. kompang dipalu....lalala

    ReplyDelete
  10. aduh x laratt tekan dah ni nuff..cpt kahwen!!nk nasi minyak..hehe

    ReplyDelete
  11. moga cepat2 ye linda.namau lmbt2.hehe

    ReplyDelete
  12. mekasih semua doakan linda...:)

    ReplyDelete