Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 17 February 2012

Teruja jupe retis

Salam semua...

Petang tadi de retis datang ofis. Errmm..dari jauh dah boleh cam dah sape retis tu. Mak oihh..hensem gak dia tu tengok depan mate. Boleh cair...orangnye baik, memang tak lokek dengan senyuman..:)

Sorry pic tak clear coz gune camera h/p jer..:)

Memang terserlah kerendahan diri aku, dan2 la arini rase selekeh gile, dah la tak pakai heel..hehehe. Dulu de orang cakap yang Zed Zaidi ni sombong, tapi aku rase dia ok je. Cakap pun lembut, senyum jer...haissshhh..nasib baik le ko dah kawin.:)

Notakaki: Malam ni tido nak mimpi zed zaidi la..berangan berlakon dalam sembilu..:)

7 comments:

  1. Wah~~ bestlah dpt jumpe retis~~~

    ReplyDelete
  2. ehh bestnye.. mesti gelabah gilee jmpa retis kn?? haha

    ReplyDelete
  3. perhh!! ngan retis tu...ceyyyy :P

    ReplyDelete
  4. waha jumpa retis tu.bila agaknya dapat jumpa Dato Ct kan..hehe

    ReplyDelete
  5. haha..c0oL siap pakai bju kurung lgi =p

    ReplyDelete