Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Saturday, 17 March 2012

Aku yang gelap gelita..

Salam semua....


Hai korang semua..da makan?aku da kekenyangan ni coz baru lepas berBBQ... Weekend buat ape jer?  Aku sekarang ni ade kat Pulau Pangkor..:-) bestnye sekali sekala dapat berholiday,lagi best sebab holiday percume kan..hehe.


Aku da gelap gelita da ni sebb berjemur mandi laut n snorkeling. Gelap gelita pon takpela,asalkan ade yang sayang..


anyway,aku nak ucapkan  terima kasih berjuta lemon pada korang semua yang mendoakn aku berjaya dalam interview jumaat aritu..nanti next entry aku story pasal interview tu ye..:-)


Notakaki: after balik holiday nanti aku jenguk blog kawan2 semua yer:-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

  1. maap lmbat singgah yer..

    linda.. kawan misz domu baru balik dri pulau pangkor dan perhentian.. memang rupa dah cam tanned skin.. dasatt..ada yg smpi demam..jgn smpi demam sudah

    ReplyDelete
  2. wahhh..bestnye! dah lame x p pulau pangkor!

    ReplyDelete
  3. perrgghhhhh.....dah kt pangkor la dia....baik2 kat pulau tu ye..

    ReplyDelete
  4. sy pon pi holiday dan menjadi gelap sedikit taklah sampai gelita HEHE

    ReplyDelete
  5. bestnya..last gi pangkor thn 2008 kot...

    ReplyDelete
  6. untung lah jadi tyra banks kejap.hahah
    jangan lupa ole ole wa.okbai

    ReplyDelete
  7. waaaahh kerang rebusss....! peberet tu :D

    ReplyDelete