Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 18 May 2012

Review Blog # 4

Salam semua...

Hai korang, dah luch ke? jangan lupe lunch ye. Aku baru je melantak nasi dengan Tomyam campur. Perggghhh...gile penuh nasi putih akak kedai tu bungkuskan. Nasib baik la aku makan separuh je. Kalo tak ntah ke mane la diet aku gamaknye.

Harini aku nak review blog Lakaran Kehidupan. Owner blog ni namenya sue. Comel je orangnye. Tapi sue ni dah kahwin ye, husband dia tentera lagi u oll. Blog sue ni ok, tak amik masa yang lama untuk loading, blog pun penuh dengan info. Antaranya sue ni suke share doa2, share tips kesihatan antaranye ade tips merawat barah , dan ade gak info untuk mencantikkan diri. Blog semua ok, tapi aku rase kalo sue tambah header mesti lagi cun blog dia. (jangan marah ye sue. Sekarang ni pun blog dia kemas n cantik je. 


Lagi satu, sue ni pun peramah orangnye, korang boleh la jenguk2 blog dia sebab korang boleh shopping sekali kat blog dia. Macam2 sue ni jual, aku doakan dia jadi businesswoman yang berjaya. Antara produk yang dijual adelah produk kecantikan n makanan.

So, ape lagi rajin2 la menjenguk blog dia untuk menambah kenalan...happy berblogging ye semua..:)


Notakaki: Sok aku de interview dengan TGV cinemas as asisstant manager. Mintak2 dapatla keje yang lagi ok, mane tau kot2 rezeki orang nak bertunang kan. Huahuahua..

13 comments:

  1. gud luck 4 ur ineterview! ^_^
    come visit my blog
    http://lalamerpatis.blogspot.com/
    or
    merpatisejoli45.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. good luck linda :D chaiyok! chaiyok! :))

    ReplyDelete
  3. cantik layout blog sue nie......

    ReplyDelete
  4. wahhh tengkiu ye linda..sue mmg lame xhapdet blog..bz sgt ni..huhu maceh sbb bg cadangan utk tambah header :) i will ya darl :)

    ReplyDelete
  5. wah...good luck ye utk interview tu..kalau dapat leh blanje tgk wayang..hehe~~ :p

    ReplyDelete
  6. okey terjah sekarang!


    gudluck yang :)

    ReplyDelete
  7. linda,good luck tau.
    jgn lupa cerita apa jadi

    ReplyDelete
  8. wahhh linda nk btunang ea??? congrates3!!! and best of luck for the interview!! hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. ehem~ kak ana dtg lg..hehe
    laptop tu area 1900 lebih skit je..
    kak ana beli kat teluk intan..
    tp lupe ape tah name kedainye..
    tu la lame gile kak ana saving duit..
    ikat perut nk beli..hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal gak ye kak..memg lame gak nk saving, tp bagus la akak ni , kalo linda saving duit mesti dah tergune utk lain2

      Delete
  10. tengkiu sume yg dtg kat blog saye..pecial thanx to linda :)

    ReplyDelete