Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 22 May 2012

Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool

Salam semua...

Hai korang. Dah lama aku tak join segmen kan. Maaf kalo ade antara korang yang tag aku tapi aku tak join, sometime aku terlepas pandang, sedar2 je tarikh segmen or contest pun dah tutup. Ok, kali ni aku dah di pinang oleh blogger Remy yang cool, untuk join segmen saya blogger awesome + cool anjuran blogger Mohd Noor Shawal.


Jom kite ushar sikit pe syarat2 nak join this segmen..mudah saje..:)
  1. Follow blog Shawal.. (follow lah...please.. ^_^v)
  2. Like fanpage Shawal
  3. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang..
  5. Tag seberapa ramai yang boleh (sekurang kurangnya seorang)... :)
  6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. :) 
  7. Follow sponsor
Tu je.. :)
senang tak??
Ok, pada sesape yang nak join segmen ni jangan malu jangan segan untuk klik banner diatas dan tag seberapa ramai yang boleh. Dan jangan lupe tarikh  tutup segmen ni pada 30 mei ye. Dengan ni aku nak pinang mu dengan bismillah, aku nak tag Saya disini & BERT

9 comments:

  1. gud luck..tq tag sy..nnti sy join

    ReplyDelete
  2. saya disini mengucapkan....terima kasih dgn alhamdulillah !!!!!
    semangat pren together gether nie......
    kalah menang belakang kira.....

    ReplyDelete
  3. selamat menjoinkan diri yunk... gudluck!

    ReplyDelete
  4. okeh dah kene tag.. harus buat la ni.. entry autopublish esok jam 9 pagi (23/5/12) hehehee tq linda :))

    ReplyDelete
  5. good luck linda....ko sememangnya awesome n cool...

    ReplyDelete
  6. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete