Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 14 June 2012

Da dapat hadiah kawin!

Salam semua...

Hai hai bye bye. Morning semua. Da breakfast ke? sila la jadi cam aku, tiap2 ari breakfast. Tak pernah tertinggal aktiviti sarapan. Sebab tu makin "sihat". Muahaha. 

Semalam aku dah dapat adiah kahwin yang pertama. Gile kan, baru merisik dah dapat adiah kawin. Bagus betul company aku ni. Sila la keje dengan rapid Kl. Hihi. Sila la percaya aku da dapat adiah kawin. Tak percaya? moh tengok gambar ni



Seronok sampai rase nak guling2 sebab dah dapat adiah. Memang kalo nak ikutkan ati aku dah nak beli dah stand mixer ni memandangkan aku nak belajar buat kek untuk bakal suami tercinta. Ecewaaahhh..murni betul hasrat dihati. Alhamdulillah, dah dapat adiah tak payah le beli dah stand mixer ni, tinggal nak wat kek je pas ni. 

Hihihi..actually stand mixer ni bukanle adiah kawin. Tapi aku dapat lucky draw semalam kat opis. Semalam kat opis de program ICC. Aku pun takdela tau sangat pe kebendenye program tuh. Yang aku tau semua staff dijemput hadir untuk mendaftar sebab ade lucky draw. Tak sangka betul nombor aku de ong. Hihi...nah amikla nombor 1203, nombor yang bertuah untuk aku. :)


Semalam dapat2 je adiah ni , koyak sikit je nak tengok dapat pe. Huaaa..bestnye dapat stand mixer. Tak payah beli dah pasni. Balik keje semalam terus koyak dengan rakus, belek2 stand mixer tu. Tangkap gambar n anta kat raja. Huhu...suke plak mamat tu. Siap reply mesej "Stand mixer jenama cornell tu sayang"..
haha, harta kami berdua.

Notakaki: Lepas ni kerja kami berdua adelah untuk mengumpul harta benda, sikit sikit lama lama jadi bukit.

23 comments:

  1. wah, bestnye dpt hadiah cabutan bertuan mixer tu..kalau nak beli mahal gak tu~~~ hehe :)

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye dpt beende free ni..hehe

    ReplyDelete
  3. untung la kannn.jimat da.hahhaa

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat hadiah yang best...:)

    ReplyDelete
  5. heee best nya,rara pon nk buat kek,nk bli benda alah ni.tp mahal sgt.

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah...hope jd isteri mithali kelak...hari2 kongsi hasilnya di blog k...
    sy nyer hand mixer main pegang guna tgn..lenguh

    ReplyDelete
  7. wahh,dh dpt hadiah kawen? cepatnya dia dpt.. hehe :)) seronoklah dia.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bukan adiah kawin la dear. Ni cabutan bertuah je...:)

      Delete
  8. eee bestnye~ wa pun suke baking ^^

    ReplyDelete
  9. wahhh..bertuahnya...tahniah....nty buat kek tu...pos kat sini ckit..ahahah

    ReplyDelete
  10. tak pe, kang da kawen, dapat ar hadiah kawen paling besar dari tempat keje. :D

    ReplyDelete
  11. untungnya linda.. niat suci terus di makbulkan Allah.. lepas ni mmg hari2 boleh buat utk raja yer..

    ReplyDelete
  12. dah siap kek tu nanti antar kat remy sikit.......

    ReplyDelete
  13. wahwwah taniah... adv betul dah dapat adiah kawen huhu... stand mixer lagi tu wuwuw

    ReplyDelete
  14. waahhh..nnti dah kawen msti byk lagi hadiah dpt erk..

    ReplyDelete
  15. rezeki org nak kawen heheeh congrats!

    ReplyDelete
  16. perhhh !! stand mixer cornell tu syg!!! hehe
    mmg luck arrr Linda smlm ea???
    tu la name die rezeki org nak kawen..hehe

    cecepat skit ye kawen =P
    psttt~ smpaikan slm kenal
    lat incik tunang..
    org besout krim slm =P





    luv,
    kak ana Besout

    ReplyDelete
  17. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete