Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Saturday, 21 July 2012

Alhamdulillah ..Bunga Tisu ku..:)

Salam semua...







Alhamdulillah..da selesai menggubah bunga tisu untuk dibuat hiasan dalam bilik bertunang nanti. Haritu aku ade inform yang aku ade wat bunga tisu kan. Hasil gigih diy bunga tisu, dapat la wat sekotak.

Hihi...aku belajar wat pun dari blog Munnafendy. Disebabkan da ade bunga tisu,aku pun duk carila pasu pasu comel nak buh bunga tisu ni. Last last terjupe bekas ala ala garden ni kat kedai bunga kat Wangsa Walk, harga tak ingat la. Tapi aku rase Rm6.90 je kot.Murah kan...  ;-)

Aku pilih crepe paper warne pink lembut sebab da banyak sangat warne striking kan. Berjaya buat ni pun sebab dibantu oleh kawan aku , amylia. Dah buat tu lege jugakla, kos tak banyak pun kuar. Rase macam nak beli lagi crepe paper , hihi. Nak wat banyak2. Mesti ade kegunaannye nanti.:)

Kalo rajin, boleh gune untuk hantaran, hiasan bilik, dan jugak centerpieces. Harus try.

14 comments:

  1. bunga tissues.......
    cantik kaler dia....... kalau buat byk2.....terasa bertunang di kebun bunga......

    ReplyDelete
  2. Haha...kebun bunga la sgt. Mekasih remy,meh sponsor bunga kat linda

    ReplyDelete
  3. hehe teringat buat bunga tisu ni banyak2 dulu..cantik!

    ReplyDelete
  4. kan,murah dan cantik kan..sbb tu saila pun suka.. :D

    ReplyDelete
  5. tantekkk yer...

    yunk..u rasa nk juin tak contest suria?
    sepetgurl.blogspot.com/2012/07/keinginan-mmbuat-contest.html

    ReplyDelete
  6. waah.. good try! moga berseri2 bilik bakal pengantin kita ni.. :))

    ReplyDelete
  7. wahh berjiwa seni jugak kak linda kite nie..nice2!! hehe

    ReplyDelete
  8. blhla join wt jgk nnt..cantik+jimat..hehe..

    ReplyDelete
  9. pandai linda gubah..ada bakat jugak ni..buat sendiri mmg jimat :)

    ReplyDelete