Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 26 September 2012

Tahniah Eton!






Salam semua...

Maaf dah beberapa ari tak update blog. Sebab utamanya sabtu n ahad lepas bz dengan aktiviti, and then semalam dan arini aku tak sihat. Dua ari menderita sebab kene food poisoning, muntah2 dan ceri beri. Sangat la lemah badan ni bile badan kekurangan air.  Ni update pun sebab rase dah ok sikit. Tapi nak makan still cam tak berani, sebab bile makan je muntah. Huaaaa..terus turun 1.5 kg berat badan. 


Macam bese kalo weekend je mesti berpeluang untuk dating dengan Raja. Sabtu lepas kitorang cadang nak survey2 barang kahwin, tapi disebabkan de beberapa halangan, tak jadi la survey barang kahwin. Penyudahnye kami tengok wayang, layan movie Resident Evil. Actually aku tak pernah follow cite resident evil ni, tapi disebabkan raja sangat obses dengan cite ni, haruslah aku layankan aje. Nasib baik le action dia semua best. Lepas abis tengok wayang, tetibe Raja bawak aku ke Tanjung Harapan, port klang. Nak makan seafood katenye. Ohhh..sangat best. Nanti aku review lain ye pasal makan seafood tu. :)

Ari ahad pulak aku gi Puchong dengan Raja, ke majlis pertunangan Eton. Eton adalah ex junior  merangkap ex roomate aku masa aku sem 3. Tapi umur kitorang sebaya. Alhamdulillah, even dah abis study pun masih tak lost contact dengan junior, senior n kawan2 batch aku. Aku n raja bertolak lepas zohor, even sunway n puchong tu dekat, tapi kitorang lambat jugak sebab sesat. Haha..elok je aku n raja sampai, tengok2 rombongan laki ngah berbincang. Tak pasal2 ayah Eton suh aku n raja makan dulu. Bile dah abis bincang n sarung cincin, baru aku n raja masuk. Dah terlepas nak tengok eton disarung cincin...:( Pape pun tetap happy sebab dapat jumpe 2 orang junior aku. 

 
Ni la Eton, cantik sangat dia. Dia ni memang bukan jenis makeup. So bile sekali dah di makeup memang berseri la kan..:)



 

Ni namenye sesi menggedik. Yang duduk berbaju biru tu one of my ex roomate n my junior gak. Name dia Mira. Dia la yang mekapkan eton. Dia searang ni memang amik upah mekapkan orang. Bagus dik nooonn..:)


Aku doakan semoga Eton bahagia ke akhir hayat, dan semoga perjalanan ke alam perkahwinan dipermudahkan. Aminnnn :)


15 comments:

  1. selamat bertunang eton.......
    remy doakan semoga cepat naik pelamin nanti......

    ReplyDelete
  2. hailahhhhhhh. gua pula excited.
    tahniah kak etongg :p

    ReplyDelete
  3. Linda pun nak tunjuk cincin tu..hehe~

    ReplyDelete
  4. eh eh..ada dak eton kat sini lah :)

    hihi..eton ni kwn sy jgk ..kwn masa sekolah kat kajang dulu :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Eton jadi pengantin baru!!!
    Tapi aku respek betul..2 hari cirit birit ..turun 1.5kg..
    Aku nak turunkan 500gram pun payah..huhuhuh
    Walau apapun saya doakan awak cepat sihat yek

    ReplyDelete
  6. semua tunjuk cincinn
    bilalah lagi kann ;))

    ReplyDelete
  7. haihhh .. suke je tgk .. kite neh ntah sape yg nak . kikiki

    ReplyDelete
  8. tahniah! semua pakat2 nak kawen dah ni...hehehe

    ReplyDelete
  9. wahh...ramai betul kwn2 akk dah bertunang nie hehe

    ReplyDelete
  10. tu lah kalo yg jns jarang make up,
    bile sekali die make-up mmg
    ohsemmmm arr kan Linda! hehe

    ReplyDelete