Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 21 December 2012

Everyday Is a new Chapter :)

Salam semua...

 

Alhamdulillah, masih bernafas untuk menjalani hidup ari ni.  EVERYDAY IS A NEW CHAPTER. Bangun je tido pagi2, perkara pertama terlintas dalam pikiran "ALhamdulillah, hidup lagi aku ni". Pastu baru la rase macam fuhh, malas gile pegi keje. 

Even kite rase macam rutin harian kita same je, sebenarnye setiap hari kite belajar benda baru dari pengalaman sendiri dan juga orang lain. Macam hari ni, kite berdepan dengan kesulitan, so esoknye kite akan tau untuk hadapinye. Juz follow the flow, mulekan ari kite dengan Bismillah dan senyuman. Sekarang ni tengah melatih diri untuk lebih positif :)

Ohhh..arini balik kampung, tapi naik train kul 9 malam. Fuhhh..bosannye nak menunggu di KL sentral tu lame2. Kalau ade husband boleh balik dengan husband naik kereta..hewhewhew..:)


17 comments:

  1. heee..btol ape yg linda ckp tu..safe journery ye linda:)

    ReplyDelete
  2. ayat last tu phat suka hehehe

    ReplyDelete
  3. balik..kampong! suke!! huhu..hati-hati ye

    ReplyDelete
  4. Selamat pergi dan balik ye Linda. :)

    ReplyDelete
  5. setuju...hari2 sesuatu yg baru kan....elok2 tau blik kg...cik mah pun g kedah malam ni...excitednyer...

    ReplyDelete
  6. xlma dh nk berhusband tu Linda..hehe :)

    ReplyDelete
  7. betul.hari-hari ada benda baru kan :')
    semoga selamat tiba di kampung ya beb. nanti ajar
    bagaimana nak naik train ke kampung. kot kawen bole tahu arah :p


    dan selamat cepat-cepat dirikan rumah tangga ;p

    ReplyDelete
  8. kan try to be postive.. dah kawin ni rase nak lebih lagi positive :)

    ReplyDelete
  9. hari2 kita belajar benda yg baru n bila kita positifkan diri insyaallah semua berjalan lancar :)

    safe journey yer syg.. InsyaAllah tahun depan tak payah susah2 naik train k :P

    ReplyDelete
  10. balik kampung...naik ets ler tu....... kirim salam org kat kampung tu......

    ReplyDelete
  11. heeee sama la..asal bangun je mesti rsa mls nkg keja..maka dah set la kt mind kita kaann..

    ReplyDelete