Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 25 December 2012

Long Journey ;)

Salam semua...


Hai semua , cuti- cuti ni ape aktviti korang? seronok ni kalau dapat berjalan2 dengan family or yang tersayang kan. Kalo bride to be selalunye ari cuti busy dengan preparation je kan. 

Harini aku juz follow family pergi kenduri dikampung opah, di sungai siput ,Perak. Harini ade sedara kawin, seronok jugak jalan2 ke kampung, lagipun dapat kenal sedara mara kan. Rupenye memang ramai lagi yang aku tak kenal. Lagi syok dapat makan lauk kenduri kan, cuma sedih tak dapat makan lauk pengantin. Jeles i oll tengok pengantin makan udang tegak2 tu dengan ayam golek. Alahaii..nak makan lauk pengantin sendiri lambat lagi  =__='. Oh majlis kawin ni memang style kampung, best tau. Sangat meriah, terasa adat2 orang melayu. Best sebab dapat tengok orang2 kampung bergotong royong ;)

Actually agak keletihan ni sebab beberapa jam duduk dalam kereta kan, dah tu kat kenduri tu bukan lame mane pun. Lagi lame duk dalam kereta :) So sebelum aku tido, aku share pic sikit. Memang sikit je pun. 



Merah u oll pengantin..;)


Notakaki: Gudnite korang, sweet dream :)


15 comments:

  1. dah ujung2 ni, byk bride pakai kaler merah...
    kawan saya 2 org kaler merah jugak...
    huuu~

    ReplyDelete
  2. memang meyahhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. Bunga tangan mcm tu lawa kan....bunga hidup ke tu dia pegang?

    Jenguk2 Ninie juga ya...follower ke 582. Slm kenal. =)

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wuuuu merah... nti awork tema apaaaaa
    hiksss

    ReplyDelete
  5. musim cuti rmai org kwen.. mak oiii merahnya makngahhh

    ReplyDelete
  6. merahnye...salam kenal awak...
    dan selamat pengantin baru buat mereka berdua...^^

    ReplyDelete
  7. baru nampak betul2 pengantin! meriah :)

    ReplyDelete
  8. merah menyala......
    hangat nya pasangan tu......

    ReplyDelete