Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 18 January 2013

Wedding shoes

Salam semua...


Hai bride to be semua. Macam mane persiapan korang? Semoga semua persiapan korang berjalan dengan lancar ye. Persiapan aku sangat la slow..lagipun lambat lagi nak kawin. Tarikh dah berubah lepas perbincangan kedua dua family. So sad, tak dapat nak kahwin sebelum raya. Dugaan betul, tak semua yang kita planning tu akan berjalan dengan lancar kan. Juz think positive, perancangan ALLAH adalah lebih baik kan. ;)

So malam ni jom kita layan gambar gambar menarik wedding shoes. Korang prefer wedding shoes macam mane? flat shoes, wedges, peep toe, straps peep toe? errr...banyak lagi rasenye jenis jenis kasut perempuan kan. Tapi aku paling suke type peep toe. Sangat cantik. 






Wedges wedding shoes pun cantik jugak. Pada yang kurang yakin nak pakai heels, boleh try cari wedges wedding shoes. Selesa sebab tapak dia flat je kan. Nak berjalan pun senang, tak kuaserrr nak tersembam jatuh mase turun tangga ke ape kan. Haha..ngeri betul. 






Straps wedding shoes. Sape yang pakai ni mesti nampak seksi. Aku suke jugak style kasut camni. Nampak gangster dan seksi..:)




Ade berani pakai kasut ni mase wedding korang? 


Tengok kasut kat Charles & Keith semua cantik2. Tak sabar nak membeli :)


24 comments:

  1. Kasut CK mmg cntik dan uptodate..smue kasut u post cntik..tp better utk wedding jgn la pakai wedges..tp klo xbisa paki heel, xpela pakai wedges pn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wedding cntik pakai heels kan dear :)

      Delete
  2. kasut yg 1st tu lebih kurang kasut kawen i. mula2 MUA i sediakan kasut tinggi giler then sehari before wedding i keluar pg alamanda carik kasut rendah sikit haha sebab dh berlatih pakai kasut tu still tak boleh gak tinggi sgt

    btw salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dear, salam kenal. Huhu, kalo x biasa memg susah..better cari rendah sikit ;)

      Delete
  3. kasut yang 4 kat atas tu semua cantik, yg open toes, emy nye kasut wedding mcm tu la, beli kat vincci je, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat vincci pun cantik2 gak heels dia..byk choice n hrga affordable :)

      Delete
  4. setuju...CK mmg cantik2....cik mah pun beli kat ctu...tb2 terbekenan...hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan kat CK , handbag pun cantik..waaaa. bestnye cik mah da beli :)

      Delete
  5. suke jugak peep toe shoes tu..alangkah bagus nye klu tunang teha tinggi leh opakai heels..kehkehkeh:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...teha xleh pkai tinggi2.sian aizal, nnti dia nmpk comel.

      Delete
  6. Linda dah tukar tarikh ke? entah2 tarikh kawen kite pun sama..hehe~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana bile? linda insyaallah merdeka, 31 0gos tu mjlis linda :)

      Delete
    2. sy lambat lagi dr Linda..huhu~ :)

      Delete
  7. tinggi2 semuanya....... tak takut ker nak jln nanti.......he3
    linda.... jgn pakai kasut gangster tu......nanti lari abg raja nanti......he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. remy, linda sgt suke pkai heels.memang da bese pakai 4 inci...huhu...:)

      Delete
  8. suka yg second..tp nak rendah sikit...hehehe....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..gojes pilihan ayong kan..memang nmpak exclusive yg tu :)

      Delete
  9. OMGGGG.. Tingginya sume kasut2 tu.. Cik Pia mmg xboleh pakai tinggi2..mau tersembam.. mybe wedges, tp rendah ckt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...x bese jgn pkai cik pia..linda suke pkai tinggi2..4 inci pun linda sggup :)

      Delete
  10. Tinggi kasut2 tu sume..nida dulu pakai 3 1/2 inch,itu pon jenuh..sejam dua je,pastu tukar kasut lain,haha..nasib mmg ad beli kasut lain awal2,sbb xyakin nk pkai kasut yg wp bg tu.hubu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, siap de kasut spare ye nida :)

      Delete
  11. xpe laa tarikh kena tunda.. sabar (^_^)
    actually, i do prefer kawen lepas raya.. hehe kalau kawen pastu raya, mmg lg byk duit nak pakai.. raya kan~ pengpaham je laa... huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. alyn definitely will go for WEDGES ! :D

    ReplyDelete