Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 24 February 2013

1st GA BY NANA- Spontaneous Picture


Salam semua...

Hai korang. I oll nak join GA by NANA ni. Spontaneus picture temanya. Jenuh aku geledah segala pendrive, laptop dan handphone nak mencari gambor spontan. Memandangkan hadiah hadiah menarik menanti semua peserta, so jom la korang korang pun masuk jugak. Juz click DISINI. Jangan lupa ikut segala syarat syarat GA ni ye :)

Dengan ini i oll pertaruhkan gambor ni. Amboi mempertaruhkan gambor lagi. Ingat anugerah juara lagu ke hape ..muahaha :)



Cerita di sebalik gambor ini, aku, Raja and kawan kawan buat aktiviti hiking ke Bukit Broga. Tapi mase ni on the way turun , berehat jap kat batu ni. Kebetulan ada kipas bunga bunga kat tepi tu. Masa ni Raja ngah mengumpat orang. Dia duk suh aku tengok someone. "sayang, tengok tu..tengok tu" . Gaya muka masa mengumpat haruslah kena control kan. 

Tapi aku tak tau le nape reaction muka aku macam ni. Gambar ni gambar candid ye, ditangkap oleh kawanku Qila. Senyap senyap je dia tangkap. Tau tau je dia upload n tag aku dekat FB.



Notakaki: Nana..thanks ye buat GA ni. Hebakk lah businesswoman nih :)

16 comments:

  1. Haip haip. Couple ni suka ngumpat org yeaaaa... hihihi..

    Good luck yea dear. Doakan semuanya suskes ajeee.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kebetulan je ni..kita xsuke ngumpat org..kikiki

      Delete
  2. Goodluck u. Mcm nak join gak ni haha

    ReplyDelete
  3. gud luck linda... semoga berjaya nanti..... pic candid ler best......natural

    ReplyDelete
  4. gud luck linda!

    p/s: tak sangka blh terserempak dgn linda kat jalan TAR sabtu aritu kan..hihi :)

    ReplyDelete
  5. ala...sweet nya :) ika nak join gak la hehehehe

    ReplyDelete
  6. ngumpat sakan plak ye... hahaha.... Aku jamin gmbr ni mng... sbb jujur mengaku mengumpat orang.. hehe..

    ReplyDelete
  7. seriously gambar nih cam taken by hidden camre..paparazi!!

    ReplyDelete