Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 19 February 2013

Bebelan...



Salam semua...

Alhamdulillah, finally dapat gak update entry disini. Rase macam dah lama tak update, bukan sebab tak nak update tapi sangat kekurangan masa. Bile ade masa, aku luangkan masa yang ade tu dengan tidur. Serius..sangat penat sekarang. Actually kerja baru aku sekarang tak stress, memang relaks sebab environmentt sangat2 ok. Tapi dah jadi kurang masa sebab hari2 aku akan buat overtime. Nak menambah pendapatan punye pasal. Mase muda ni la nak stabilkan hidup kan. Aku dah setahun lebih membazir masa dekat RAPID KL dulu. Huh! 





Sekarang ni dalam fikiran just terpikir nak pergi holiday ke Cameron Highland or Pulau Tioman. Oh myyyy..seronoknye kalau sekarang ni memang ade dekat salah satu tempat diatas. I need holiday. Nak relaks sebentar tanpa berfikir hal2 kahwin dan juga kerja.  

Last week masa Chinese New Year, aku ada memborong jar untuk doorgift di Semua House. Tapi sampai arini masih tak buat lagi DIY untuk hias jar tu.  Aku baru cuba hias satu balang je dulu.Nasib baik raja cakap cantik, nanti ade masa baru sambung buat lagi. Hehehe..padahal banyak tu nak buat.  Dah la masa berlalu dengan pantas sekali.... 



Dah tepek reben, nanti boleh tampal sticker pulak..Heeee.. ni je DIY i mampu buat u all :)



Notakaki: Ade sesiapa yang nak pergi holiday ke pulau2 di Malaysia, nak honeymoon ke? Boleh PM linda ye untuk pertanyaan lanjut ;)

20 comments:

  1. same la..busy jer~ xdk masa update blog..

    eyh p pulau laa best! ehehe

    ReplyDelete
  2. seronoknya kalau dapat pergi bercuti.. jijah pon belum berpeluang pergi semua tu..huhuhu

    ReplyDelete
  3. betol~~~
    nak holiday jugak...
    plan nk g cameron.... skrg ngah kumpul duit...
    (cameron je pun... simpan duit mau nak juta2)

    ReplyDelete
  4. best2,,,cik mah baru blik dari cameron..sngt best....linda ade pakej2 ke untuk g pulau????

    ReplyDelete
  5. rajinnya wt diy jar siap reben2..ana pnya just tampal sticker je..huhuhu

    ReplyDelete
  6. linda, kerja2 utk DIY selalu nya kena kuat semangat nak buat, baru puas hati dan berbaloi-baloi. good luck dear :-)

    ReplyDelete
  7. sy pon bizi buat biz plk hihi... wah dh buat door gift.. lm2 nti siap la tu hihi

    ReplyDelete
  8. rajinya Linda..doorgift sy biar mama n abah decide..dorg berebut2 nk letak mcm2 dlm goodie bag tu..sy xnk cmpur..aslkn on budget sdh..hehe..

    ReplyDelete
  9. insha allah , honeymoon plan nk ke cameron...bilik sume dh booked ;)

    ReplyDelete
  10. betul tu lynda nanti tak perasan je mase berlalu dengan pantas tau.. nak gi pulau jugak teringin *menyebok tetibe* hehe

    ReplyDelete
  11. simple mcm tu pun dh cantik linda! nnti isi apa dlm bekas tu? klau xmo kosong sgt bleh gunting2 kertas warna warna boh kat dlm tu :)

    ada pakej menarik ke? :)

    ReplyDelete
  12. pulau best..... cameron sejuk sgt diwaktu malam, susah nak mandi wajib nnt.. kui kui kui

    ReplyDelete
  13. holiday utk tenangkan fikiran...remy sajes pi cameron.... sejuk.... jgn menggatai nak pi laut...nanti kulit terbakor....... jenuh nak adjust waktu kawen nanti....he3

    ReplyDelete
  14. aik.linda agent travel/tour package ke??

    ap promo roger ek. hehehe. tp Sya kawen lmbt lagik! huhu

    ReplyDelete
  15. lamanya dh tak pergi cameron! rindu plak huhu

    ReplyDelete
  16. wah..linda agent travel ke?haa..leh dapat discount nih..$$$ haha..nanti apa2 promo update tau..heee..boleh plan dengan husband nanti..hee..:)

    anyway sekarang dah busy buat persiapan la ea..gud luck dear :)

    ReplyDelete
  17. salam kenal..akak baru je balik bercuti di CH..ok sesangat la kalau nak release tension..kalau btol-btol nak rest leh gi fraser hill.. :)

    ReplyDelete
  18. saya pun mula2 ingat nak buat DIY jar tu, tp tak jadi..sekarang dah ada idea lain..hehe~

    takpe linda, 5 bulan lebih lagi..heheh~ :)

    ReplyDelete