Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 13 September 2013

Alhamdulillah...setelah 2 minggu :)

Salam semua....


Lamenye aku tak bukak blog ni. Masih mencari masa yang sesuai untuk update blog. Tambah2 dekat umah sekarang takde internet dah. Almaklumlah, sekarang kan dah duduk umah lain dengan husband. eh..husband dah eh..hikhik :)

Alhamdulillah, syukur sangat , arini dah genap 2 minggu berubah title menjadi puan Linda. Wife to Raja Mohd Hafiz. Syukur...syukur sangat sangat. 30 Ogos lepas dah berjalan dengan lancar majlis pernikahan, manakala 31 Ogos majlis resepsi pun dah berjalan dengan jayanya. Alhamdulillah, perjalanan majlis berjalan lancar, ade la jugak sikit sikit masalah, tapi adatla kan nak buat majlis kahwin bukan senang kan. 

Gambar masih tak banyak yang aku dapat kumpulkan. Op pun baru bagi satu pic. Mengharapkan ehsan dari kawan kawan n family punya hp je la. Nanti ade peluang aku review satu satu ye pasal wedding aku :)

By the way, kawan kawan yang ade di area KL jemputla datang wedding aku (majlis bertandang) pada 28hb september ni di Dewan Kastam Kelana Jaya :)








Notakaki: Tak sabor nak tengok gambor kawin yang lain...huaaaaaa :)



18 comments:

  1. Tahniah Linda...
    tak sabar nak tunggu review wedding... =)

    ReplyDelete
  2. tahniah Linda..sy prsn gmbar Linda kawen bla ditag kt Adria Cottage :)

    ReplyDelete
  3. sweeetnyeeeee... masih dlam honeymoon yaaa eheh tahniah linda..! moga bahagia hingga ke sorgaa

    ReplyDelete
  4. Tahniah linda...xsbr nk tunggu majlis bertandang..nk g!!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah lindaaaaa..lama giler xsinggah sini..tgk linda kat fb je..hehehe! suka jmp kat blog dr fb..xtau nape..hehehehe!! tahniah korang, berbahagia hingga ke syurga syg :)

    ReplyDelete
  6. tahniah..semoga berbahagia selalu..

    ReplyDelete
  7. cantik =) tahniah tau linda =) semoga bahagia selalu

    ReplyDelete
  8. tahniah linda..u look gojes!! :) semoga berbahagia :)

    ReplyDelete
  9. tahniah akak (^___^)
    meriah,,hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah linda...cantik nye awk...

    ReplyDelete
  11. Barakallah Linda & Suami. cepat2 update yer.

    ReplyDelete
  12. Pn Linda...congratz dear.Wahh...kt kelana jaya weekend ni.Tapi sha kena outstation pulok.Huhuh.Pape pon.Semoga majlis berjalan lancar.Semoga linda n hubby bahagia ke akhir hayat.Amin. :)

    ReplyDelete
  13. cantik..moga cepat2 dapat anak ye..hehe~ :p

    ReplyDelete
  14. cantiknya :) tak sabar nak baca entry wedding linda :)

    ReplyDelete