Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Monday, 13 April 2015

Ke Fraser Hill sebentar :-)

Salam semua...

Sabtu lepas sesaje naik ke FRASER HILL ,nak bawa Adra berjalan. Kesian dia asyik dibawa ke shopping mall je. Hihi..sekali sekala melawat tempat cantik dan menarik,best jugak.

Kebetulan kalau dari Rawang ni takdela jauh sangat nak ke Fraser Hill. Lalu ikut kuala kubu bharu. Tapi jalan berliku liku,memang peningggg sangat. Si adra yg duduk dalam car seat pun senyap dan monyok je mase nak naik Fraser Hill tu. Adra pening ler tewww..






Kat sini ade kolam ikan, boleh bagi ikan makan..seronok Adra bile tengok ikan banyak2 :)









Seronok juga dapat berjalan ke Fraser Hill, cantik sangat pemandangan situ. Paling seronok Adra la, maybe sebab sejuk kot. Behave je dia ikut mama n ayah berjalan. Actually banyak jugak tempat menarik, ade waterfall, sungai, tempat main gasing, taman2. Tapi kami tak pergi semua tempat pun, banyak melepak je. Seronok duduk2 sambil mngadap pemandangan cantik. Angin pun sejuk je.

Next time nak repeat lagi ke Fraser Hill, tido sane pulak la..hihi :)





10 comments:

  1. next time Adra dh boleh jln.. lg sakan dia ke hulu ke hilir nnti kt situ... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau da blh jalan ,kne main kjar2 la nnt dgn adra..haha

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Eh2 ..dah besar lah die...comel...t nk g jugaklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..nnt ajk husbnd n azwa gi fraser hill..best,sejuk je :-)

      Delete
  3. wah syoknya jalan2 fraser hills. nnt nk gi jgk insyaAllah

    ReplyDelete
  4. wah..bestnye g jalan2 fraser hill.. :)

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete