Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Monday, 22 August 2011

BODOH atau Kurang Bijak?


Sometime tak semua benda perlu diajar coz manusia semua ade otak dan akal fikiran untuk berfikir..tapi ade gak yg masih tak reti2 nak berfikir ye. Kalo dah pakai tudung wat la cara pakai tudung..ni tak pakai tudung tapi baju seksi betul...erm...

Korang tengok lah sendiri. Sempat lagi aku snap pic nih...

Nampak tak?

Nampak tak? Erm...tutup kepala, tapi lain yg terbukak
Aku pun tak suke cakap lebih coz aku pun still tak perfect dalam bertudung, tapi at least janganlah pakai tudung ngan baju camni...Lu pikirlah sendiri bak kate nabil...:)

2 comments:

  1. Dengki la tu ko tak boleh pakai seksi mcm akak ni .heeeeee

    ReplyDelete
  2. tak de makne aku nak dengki...haha..nak je aku tarik tali bra dia tuh

    ReplyDelete