Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Monday, 22 August 2011

Shopping sampai tercabut kaki


Hallo u all...weekend baru ni pe cer..
Aku punye weekend banyak syokk coz family aku datang kl nak shopping kat kl. Mungkin mereka dah bosan untuk shopping di perak..hihi. Kecik ati para peniaga di perak..:)

Hari sabtu aku bawak family aku gi Jalan Masjid India dulu, even dah kuar pagi pun ramai gile orang. Tu pun abah aku tak nak drive, dia ajak naik LRT je. Cadangan yg tepat lg bernas..hihi. Kalo drive agaknye entah bape jam plak lah kan nak mencari parking. Sesungguhnya transport awam sgt lah bergune bile waktu sosak macam ni..hihi..Hidup rapid kl!




Ni otw balik dari Jalan masjid india..mak aku dah letih daaaa...:)


Tapi seriously memang puas hati coz dapat beli banyak barang. nak raya ni kan, memang berbaloi lah. Tapi tak tahan lah ramai gile orang, tu pun tak gi pun Sogo coz aku sure kat Sogo tu lagi la dasat crowded nyer..tak sanggup lah aku nak berasak2 , kang ade plak yg ilang. Kul 3 kitorang dah balik, pastu sambung shopping kat piramid...piramid lg best tau. Agak stress coz aku tak dapat gaji lagi...nasib baik ade parents yg penyayang n pemurah..haha...dapatlah shopping free...ngehngehngeh...:) Takpe mak n abah akan dapat duit raye dr aku...hihi...aku je yang tak dapat duit raye..

Hari ahad sambung lagi shopping kat piramid..grrr..urat keting aku pun dah hmpir putus dah..akibat tawaf piramid dari pagi sampai petang..non stop. Fuuhhhh...malam tadi memang lena gile lah aku tido kan coz 2 ari berjalan je kejenyer. Tapi shopping memang perkara yg paling best lah dalam idup...dah name pun pempuan kan...:)

Ni adik pempuan aku..IQAH..sgt2 becok mulut dia..


Ni 2nd day kat piramid..pagi2 masih bertenaga :)

2 comments:

  1. Tak de ke baju raye 4-5 pasang utk aku ???

    ReplyDelete
  2. Huhuuu....aku da blikan 10 psg bju utk ko.....

    ReplyDelete