Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 19 August 2011

Tak Mampu


So so sorry semua...dah lame tak mengupdate blog. Dah 4 ari aku tak update blog. Bukan sebab aku bz..tapi banyak sangat halangan nak mengupdate blog nih. First sekali coz broadband aku tak bayar lagi, nak update kat opis pun wat sakit ati je, dah la pc lembap cam siput vavi + tenet slowww..rase cam nak sepak terajang je cpu nih..grrrrr

Rabu baru ni kan cuti kannn..utk negeri2 tertentu je lah..cam aku nih opis kat Subang, so selangor cuti nuzul quran..syiokkkkk..syok coz dapat bangun tido lambat..haha paling best after sahur pastuh sambung tido, memang best betul...hakhakhak..aku tau korang nak cakap aku ni anak dara tak senonoh..argg lantak le..:)

Tengahari aku bosan, aku msg Awin Diva, boleh plak dia ajak aku bukak pose kat umah dia kat Nilai tuh..Hoho..dengan pantassss aku bersiap. Kadang2 aku nih suke wat kejutan macam nih. nak sakit jantung gak siap cepat2...nasib baik sampai Nilai kul 5 lebih. Terus gi bazar...best2...acik mala masak sedap gile..tapi malu2 nak makan...haha..awin mesti muntah2 bace entry aku ni. Aku nak update gambor2 tapi minah tu lambat sangat nak emelkan aku gambr2 dr kamera dia...sooo nanti aku update gambor yer...

Ahhhhh...waddehell..aku da ngarut lebih2. Aku nak cite pasal kad raya sebenarnye. Weekend lepas aku jejalan kat carrefour. saje teman kan makcik aku beli barang.Tapi beli barang 2 ketul je....adusss..:(Pastu aku nampak le kad raye, aku ingat nak beli untuk orang2 tersayang...haha...tapi kejadahnye kad raye sekarang dah naik harge...omg..kalo dulu kad raye bunyik2 baru rm8 lebih. Sekarang nih tak ade bunyik2 pun dah belas2 ringgit..patotlah dah tak ramai yg antar kad raye kat aku...sob sob sob...

Aku lg suke kad raya dr sms bagai..coz kad raye kite boleh simpan, laminate..nak framekan pun boleh..grr...melampau. Dulu2 mase sekolah aku ngan kawan2 selalu lumbe2 sape punye kad raye paling bayak..haha..padahal kawan2 satu class gak yg anta. Tapi skrang dah takde sape2 nak bagi aku kad raya. Nak beli pun bukan men mahal..haha...ujung minggu ni survey lagi lah kad raya..sempat lagi kan kalo nak pos..;)

Tajuk entry tuh aku sebenarnye nak gitau yg aku tak mampu lagi nak beli kad raye coz aku tak dapat gaji lagi...arggg...stresss.baibai*** malu tak mampu beli kad raye..


**************************

nah..makan lah ketupat niii...makan kenyang2...

2 comments:

  1. Aku dah email gambar devass kita . Sila watermark sebelum upload ye ...

    ReplyDelete