Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 29 January 2012

Jualan hebat!!

Good morning to all my sayang..

Korang semua, di pagi ahad yang indah ini aku nak buat satu anouncment. Announement yang sangat2 penting. Aku nak buat annoucement bahawasanya aku nak kawin...**pengsannn..

Kihkihkih..bajet aku ni lisa surihani ke nak buat pengumuman bagai..gurau je. Actually aku nak inform yang aku nak jemput korang semua untuk melawat blogshop aku. Baru je rasmi tadi. hehe..
Korang semua especilly girls boleh visit KING'L Blogshop. Ade jual bermacam2 jenis handbag n purse, and insyallah next week aku akan tambah pelbagai jenis clothes like dress, top and cardigan untuk korang semua..pada abang2 yang kacak tu boleh la jenguk gak kot nak beli bag /baju/ purse untuk yang tersayang kan. Nanti akan ku jual jacket untuk lelaki jugak yer..:)


HB3046 MULTI FUNCTION BAG - BLACK

HB3031 LANCEL INSPIRED MULTI FUNCTION BAG - WHITE

HB3006 MARC B INSPIRED BAG - BROWN

Harga semua barang2 adelah berpatutan dan Insyaallah akan membuatkan korang semua gile shoppping coz semua bag dan baju adalah mengikut trend2 yang terkini ..up to date katenyerrr. So..ape tunggu lagi, jom terjah KING'L Blogshop..

Notakaki : Hope korang semua boleh support King'L blogshop..enjoy shopping with my blogshop..:)

14 comments:

  1. congrats ,sayangNESS !!!dah maju skang ...

    ReplyDelete
  2. first!! hamboi ingt nk mkn nasi minyak dh tdi..moga teroz sukses n berjaya..dalca support KING'L BLOGSHOP

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal kawin jek nasi minyak...hahaha....cuba la nasi lain plak...nasi himpit ker,,nasi jagung ker,,nasi ayam ker..haha..

      Delete
    2. nanti aku wat nasi lemak lah kawin nanti..

      Delete
  3. mekasih ...haissshh..nasi minyak lambat lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh... bagusnye dah ada bisnes online... usaha sungguh2 ye....hehehe...

      Delete
  4. Tahniah linda...sweet sgt..jom join contest akk
    Mala Nasohah 1stGiveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz kak..nanti jgn lupe shopping kat blogshop linda ye. Nanti linda join..dont worry..:)

      Delete
  5. Replies
    1. terjah jangan x terjah ye syg..:)

      Delete
  6. perhhh!!! cantekla beg putih + brown tu!!!









    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape lagi kak ana..jom la borong..murah2 jer..:)

      Delete