Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 26 January 2012

Mengidam


Petang2 macam ni ati aku selalu panas dan menggelegak dengan gelagat manusia2 kat sini. Haiiissshhh. Sabor je lah. Rase nak ade pintu doraemon pastu sedar2 dah ade depan pantai hawaii ..mesti best. 

Tadi lunch murah rezeki ade orang belanja makan. Mekasehh, semoga orang tu bertambah murah rezeki dan kaye raye. Boleh belanje aku lagi.. kehkehkeh..**jangan harap

Petang2 macam ni alangkah indahnye dunia kalo dapat makan CENDOL + ROJAK ..waaa sedapnye. Cendol n rojak yang mamak jual tepi jalan tu yang paling sedap. Kalo time panas2 terik pastuh jupe orang jual cendol tepi jalan tuh, mesti cam nak histeria nak gi serbu gerai tuh. Dapat pekene cendol n rojak memang tak sedar diri punye..sedappp..:)




Notakaki: Kenape ye rojak mesti digandingkan dengan rojak..tak pernah pun aku tengok cendol digandingkan dengan kue teow kungfu ke..errr..pelik kan.

13 comments:

  1. Sedapnya rojak... Lapar... Eh... Kita pun dok area bandar sunway gak!!!

    ReplyDelete
  2. Ayu duk katne? heee...ade mase bolehla kite jupe..:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ohh..linda duk kat mentari court...:)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Salam Linda,

    Biasalah kalau Rojak tu digandingkan dengan cendol...Kalau digandingkan dengan ais blended mocha lain mcm bunyinya tu kan...hehehehe...cecuber Linda buat menu tu digandingkan dengan ais blended mocha (feveret) pastu post kat dalam blog ni...hu3..Jangan marah noh...gurau senda je..

    BTW kami singgah & follow blog Linda, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-).. THANKs

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...nanti linda buat awak makan yer...:)

      Delete
  5. untunglah boleh beli or buat..cini nk buat pon x dak bahan ...huuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalca..nnti linda poskan cendol utk awk..kehkehkeh

      Delete
  6. huahaha..kalo cendol digandingkan dengan kue teow lg la pelik..kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...try la, mne kot boleh masuk

      Delete
  7. tak pelik.kat sini orang makan tembikai cicah budu.cendol campur dengan mee kari -____-

    ReplyDelete
    Replies
    1. cendol dgn mee kari ok gak...sedap gak tu..

      Delete