Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 21 February 2012

Interview jom

Salam semua...

Hai korang semua..da lunch ke? aku pagi tadi dah kenyang makan nasi lemak, so tengahari ni tak rase nak makan da coz kenyang lagi. Hari ni aku macam takde mood sangat la. Tak tau la kenape. Tolong..tolong...kat mane nak cari mood ni..



Tetibe rase macam dah bosan kerja sekarang ni..macam nak try keje lain la pulak. Nak try new environment..hihi. Tadi bukak email aku perasan ade email pasal vacancies kat CIMB..so khamis ni aku rase macam nak try gi interview tu. Lagipun walk in interview je. Boleh try..kalo de rezeki boleh la tukar kerja lain. Pada sape2 yang bergelar penganggur yang berjaya bolehla try gi walk in interview ni.
CIMB sales Walk In Interview 
23 February/ Thursday
From 9 AM to 4 PM (12-2 PM is break time)
CIMB Bank Level 18, Menara Bumiputra Commerce,
No 11 Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur.

Pada sape2 yang berminat tu boleh datang, jangan malu jangan segan..hihi. Nak kerja kene la gi interview ye dak. So dont forget to bring along :
  • Updated resume
  • All original and photocopies of certificates from SPM onwards to your highest academic qualifications (including transcripts)
  • One (1) photocopy of IC (front and back on the same page)
  • Original and photocopy of latest 3 months salary slip (if working)
  • Old and new IC numbers of your spouse (if married)
  • One (1) passport-size photograph

Notakaki: Rase macam dah lame je tak gi holiday. Nak gi holiday mane yer..?

9 comments:

  1. keje apa je tu? nak apply boleh..tapi study tak habes agi..hehehehe

    ReplyDelete
  2. haha..sila abiskan study anda dulu yer

    ReplyDelete
  3. g tioman best! tenang je rase~~ :)

    ReplyDelete
  4. moga berjaya dlm interviewtu ya :)..mmglah kalau dh lama sgt keje kat satu tmpt rs bosan tu timbul..misti linda cool j ni orgnya sukakan cabaran..

    bnyk tmpt menarik leh cuti..pilih je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegi bercuti di tempat sejuk atau pulau.. dapat kurangkan stress..

      Delete
    2. yerrrr mmg seorg yg COOL...dan suka kan cabaran...yeyyyy go linda...

      Delete
  5. best nyeee siap tuka2 keje.
    iqa pun tgh caru.tp bahagian lain nauuu tu ;p

    haa.meh bcuti kt zoo.hahaha

    ReplyDelete
  6. nasib la tgh stdy lg kalau tak leh gak try g interview ni.

    ReplyDelete