Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 18 September 2012

HanifIdrus Segmen Menerjah

Salam semua...
 
 



Alhamdulillah harini berpeluang untuk menjoinkan diri dalam segmen terjah menerjah, bukan terjah abg nas melodi tu ye u all, ni segmen menerjah oleh saudara Hanif Idrus. Thankz a lot pada saudara Razif sebab sudi tag linda untuk join segmen ni. Hope dengan segmen ni dapatla menambah kenalan dan menaikkan traffic blog ni. Pada sapa2 yang free boleh join segmen ni, juz klik banner kat atas tu. Tarikh tutup adalah pada 30 september 2012. :)

Aku tag Remy & Puan gojes

 

44 comments:

  1. Thanks kerana Join Segmen saya.
    Saya amat menghargai sokongan anda kepada segmen ini.
    Jom pergi ke Senarai Peserta:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Setiap hari peserta semakin bertambah ( kini 108 orang)
    JOM TAMBAH FOLLOWER.
    Thanks

    Don't worry esok saya promotekan blg awak yek..

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnya terus diterjah hanif Idrus tu xD
    selamat bersegmen ya

    ReplyDelete
  3. selamat bersegemen syg...up trafik la pasni..hehe

    ReplyDelete
  4. thankz jijah , hope boleh le naikkan traffic :)

    ReplyDelete
  5. tak mau tak mau...... he3..... remy dah join segmen nie......he3
    nak kena buat lagi ker .....
    tapi sayes remy ckp.... traffic masuk tinggi lepas join segmen nie.... tak caya tgk komen remy utk entry tu.....

    ReplyDelete
  6. Ala...remy da join ke...huhu

    ReplyDelete
  7. Blogwalking n folo dari segmen yg sama

    Terjah sinijuga==>> Adat Vs Agama

    ReplyDelete
  8. dtg ziarah dari segment yang sama...

    ReplyDelete
  9. Tak reti nak buat segmen, tapi aku singgah juga ke blog ni dengan daya usaha yang penuh gigih. Hahah.

    ReplyDelete
  10. wahhh rajin Linda join..
    support kwn2 blogger ! :)

    ReplyDelete
  11. datang terjah dari segmen yg sama dan follow sini juga
    salam perkenalan...
    sudi-sudilah terjah blog saya juga
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. linda..maaf lama xsinggah... hehhe.. jarang online skrg.. hehehe.. apapun..rajin linda join sgmen yer..

    ReplyDelete
  13. slmt bersegmen linda.. mkin tgi la trafik nti hihi

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen yg sama dan follow....

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  15. dah follow sini. follow balik tau? :)

    http://resipidarihati.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  16. Salam,done follow sini..jom singgah blog sy?thanks...

    ReplyDelete
  17. Blogjogging here, done follow, jom singgah teratak saya
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. SAMBUNG Blogwalking untuk dari Segmen Hanif Idrus Segmen Menerjah

    http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  19. Updated ke 7
    Jumlah peserta kini 110 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    ReplyDelete
  20. dah follow,follow balik ye?http://myzatuliqma.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  21. As-salam,
    datang terjah dari segmen yang sama. jom ke blog saya. :) salam perkenalan dihulurkan :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  23. http://iqmareffendy99.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  24. Terjah dan follow....follow me http://kate-na.blogspot.com//2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  25. Terjah dan follow....follow me http://kate-na.blogspot.com//2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  26. Salam terjah dri segmen y sama=)

    ReplyDelete
  27. terjah dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen sama.. salam kenal..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  29. follow sini, jom terjah blog saya pulak..

    ReplyDelete
  30. salam perkenalan!
    terjah dr segmen yg sama....

    ReplyDelete
  31. terjah n follow dari segmen yg sama..slm perkenalan n Happy BW !!jum ke blog ifa dan jemput follow..thanx:)

    ReplyDelete
  32. done follw you .. dr segmen sama ..http://amiraarbain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. hye
    singgah dari segmen yg sama
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    follow sini

    cantik lah blog..

    ReplyDelete
  34. datang dari segmen yang sama
    dah follow awak

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  35. Salam ziarah dari segment yang sama..

    ReplyDelete
  36. singgah sini. maaf ye lambat singgah ;-)

    ReplyDelete
  37. singgah sini. maaf ye lambat singgah ;-)

    ReplyDelete
  38. salam aidiladha..=) husna singgah sini dari segmen yg sama..maaf sebab lambat singgah..^^V

    terjah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete