Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 5 February 2012

kum kum kum kum....


Salam semua...

Hai korang. Aku baru balik dari keluar dengan incik Raja si buah hati. Tadi gi One Utama jap jalan2 n tengok wayang. Wow...finally, berjaya gak aku tengok muvie sumpahan kum kum tu. Seriously memang best. Tak menyesal la tengok..memang asik nak terjerit je keje aku, stress raja..ahahah..pop corn pon nak tercampak akibat terkejut.



Seram abisss la ceritanye, sampai aku tutup2 mate tengoknye.Ye, aku memang lemah semangat..skrin besor2 tu aku isau keluar hantunyer. Jalan cerita dia memang menarik, pelakon semua ok dan best. Aku paling suke part bile Fezrul Khan kene rasuk tu, mak oihhh..memang cam real. 


Moral yang aku boleh paham dalam movie ni , kite sebagai perempuan kalau nak cantik jangan senang2 amalkan ilmu atau ajaran yang sesat especially memakai susuk bagai. Coz bende2 ni akan makan diri kite balik. Nak cantik pakai olay sudaaaa..:)

Notakaki: Tak sabar nak balik kampung esok, aku sambung cuti sampai Jumaat.:)

9 comments:

  1. untunglah dpt balik kampung.
    hohoo OLAY pn bolehh^^

    btw, "kum kum" tu sempena apa?

    ReplyDelete
  2. haii..tak balik kmpung ke..kum kum tu sebab hantu bagi salam macam ni "assalammualaikum kum kum"...serammm tau

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. seram jugak..banyak saspen yg boleh menyebabkan popcorn nak tercampak..haha

      Delete
  4. tak yah pakai olay.amek wudhuk je,cantiklah macam Kak Nita.

    ReplyDelete
  5. hahaha kalau tgk time mlm preview,msti linda pun dok jerit gak..

    ReplyDelete