Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 24 February 2012

Love You..

Salam semua...

Hai korang semua..sihat? suda breakfast? Btw arini mood aku sangat baik. Tak tau la nape, tapi arini rase macam happy. Haha..meamng sukar difahami hormon2 wanita kan. Kejap happy, kejap badmood...Raja pun pening nak layan mood aku. Nasib baik la dia super duper sporting...:)

Semalam aku apply cuti sebab ingat nak gi interview CIMB. Tapi last2  tak pergi pun atas sebab2 tertentu. Kebetulan raja pun cuti semalam so kitorang juz kuar jalan2. Bersemangat si Raja ajak aku gi tengok wayang movie Adnan Sempit 2. Ok, memang best movie tu coz lakonan Shaheizy sam memang kelakar. Tapi ade part2 kelakar yang aku rase macam over. Nanti korang tengok la sendiri. 




Lepas tengok wayang Raja bwak aku gi makan2 n shopping. Huaaaaa..memang syok. Itu yang saya mahukan. Eh..tapi pelik aku, ari bekerja pun orang ramai eh kat Midvalley tu, nak parking pun susah. Aku gi Mid pun semata mata nak gi tengok wayang je pun, tak suke gi shopping kat Mid coz macam bosan je kat situ. Aku lagi suke kalo gi shopping di Sunway piramid n Sungei Wang Plaza..boleh juling2 mata tengok barang2 yang gojes especially kasut. :) 

Gi times square makan ice cream Gelatomio..sedap

 hajat dihati nak makan banana split, tapi dengan selumbernye budak tu cakap pisang da abis. Kalo nak kene tunggu dia gi beli..cittt..last2 aku makan waffle dengan aiskrim.

 Licin..:)


8 comments:

  1. wah..menaril lah kedai gelatomio tu~~

    cam sedap je..

    ReplyDelete
  2. cedap jek tgk eskrem time panas2 neh

    ReplyDelete
  3. ok baik..misz domu pergi Mid semalam.. hehehe..juz sempat n kdai buku je n kdai memory land..

    mood baik sebab hari ni hari jumaat daan smlm dah lepaskn rindu an an..

    selmt jumaat..peace yooh

    ReplyDelete
  4. midvalley sentiasa sesak..kalau weekends lagilah dik..akak jarang gi jugak..

    ReplyDelete