Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 3 February 2012

OBESITI ibu jari kaki & pipi

Salam semua...


Cantik tak kasut ni..memang cantik. Tapi kasut ni dah membuatkan aku jalan macam perempuan mengandung anak kembar 6. Huh...kasut ni dah makan tuan. Actually kasut ni dah lame aku beli, tapi baru pakai sekali beberape bulan lepas. Pastu aku wat pameran dalam rak kasut je. Tetibe harini rase nak pakai heels gi ofice..mule2 pakai ok la, pastu dah banyak berjalan abis melecet ibu jari kaki aku. Aku nak tanye korang nih, ibu jari kaki boleh menggemuk ke? Yang melecetnye kaki aku juz dekat ibu jari kaki coz kasut tu terbukak kat depan. 

Haisssshhhh...Betul la kate orang, nak beli kasut jangan pilih yang cantik je..tapi pilih yang selesa.Mase mule2 beli aritu aku rase macam ok je aku pakai . Tetibe hari ni rase macam ketat kat bahagian depan. Macam ne nak kuruskan ibu jari kaki je, perlu tak pergi London Weight Management..haha. Aku rase muke aku pun da makin tembam.Haiii..dah jenuh da diet. 


2010-->2011-->2012

tengok la kronolgi penambahan isi pada pipi aku. Meningkat dengan jayanya.

Malam ni aku rase nak wat entry siap2 coz next week aku seminggu cuti nak balik kampung. Kat kampung line broadband macam siput sedut hidup segan mati tak mahu. Tapi rupenyer line broadband malam ni kat sunway pun bermasalah. Haisssshhh..rase nak telan2 je broadband nih. Penyudahnye aku makan megi sambil ngadap blog tengok header baru..**perasaan teruja masih membara..:)



Notakaki: Malam ni de banyak mase nak blogwalking kalo line broadband laju cam peluru berpandu.

14 comments:

  1. 1.sedapnyer maggi kat sini x dak jual..
    2.dalca pon masih teruja dgn header linda..hihi
    3.x pernah dgr obesiti ibu jari ni first time..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti linda poskan megi ke morocco..:)

      Delete
  2. ahahha ... london weight management xde rase nye... cuba try kat slim world, ada kot ! Ahahha ... :p

    ReplyDelete
  3. kasut ni seakan sama la ngan nik punya.tapi design lain skit kat belakang.bunga lak ade 3 jea kat depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...same ye..nak bunga2 tu amikla, petik je

      Delete
  4. bak pinjam kasut hehe.. petua nak beli kasut pi shopping kasut time petang.. coz kakai time tue mengembang.. tak tahu betul ke dak. hihi tapi setelah diamalkan memang puasa aty.. sedap jer pakai kasut x sempit x besar sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..selame ni tak penah tengok timing pun beli kasut.Men bedal je..hehe, pasni blh try.Thankz

      Delete
  5. Linda,
    cantiklah blog..ada banyak perubahan :-)Kasut tu pun cantik, biasalah yang cantik tu la yang bagi melecet :-)

    ReplyDelete
  6. kasut makan tuan ni.. kene geget dulu kasut tu..
    sy pun lau beli kasut pentingkan keselesaan.. lau x.. sah2 wat pameran je kasut tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak, kite dah geget..tapi sakit jugak. Maybe kene kunyah2 terus kasut ni..haha

      Delete