Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 14 March 2012

Jom jadi Geng Kami Blogger Malaysia...

 

Salam semua...

Hai korang..dah lunch? Kali ni aku nak ajak semua blogger warga Malaysia untuk join Geng kami blogger Malaysia. Memang best gak join2 group macam ni, dapat jugak kite menambah kenalan seluruh Malaysia dari utara hingga la ke selatan & jugak Sabah Sarawak. Sebelum aku lupe aku nak inform yang aku merupakan blogger yang berasal daripada PERAK. So, pada sape2 yang nak join jangan malu jangan segan untuk klik banner yang patriotik diatas ye..:)

Dengan tak malunye aku nak Tag:


12 comments:

  1. tu kena sepak tu ..mau melekat bendera mesia tu ... ehh rina avail pun ada sini .. :O

    ReplyDelete
  2. selamt bersegmen...gud luck....
    remy pun kena tag segmen nie... tunggu masa yg sesuai nak buat....busy jer....

    ReplyDelete
  3. dgn x malunya aku rasa nak join..

    ReplyDelete
  4. saya dri sgmn y sama.. mlwt kwan dri satu sgmen.. :D

    ReplyDelete
  5. teringin nk join tpi..hehe,nk tnya ckit,yg no kat seblh no ape?kt kesayanganku

    ReplyDelete
  6. baru nak wat..hehe :)thanks dear

    ReplyDelete
  7. Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
    From Sandakan,Sabah.
    Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete