Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 10 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

Salam semua..

Pagi ni first time aku nak join contest. Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny. Saje join lagipun sebab di tag oleh Puan Gojes. Thankz dear..:)


my first GA :) mind to join it ? 
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-
 
**************************************************
So, aku letak pic ni je la. Takde gambar yang ok la..hehe




 

Boleh menang ke? haha..cube je la..kalo de rezeki boleh menang kan. Tak menang pun takpe, boleh tambah kenalan..:)

Nak tag :

8 comments:

  1. sy xleh msk r sbb sy lelaki. lalala :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...masuk je..kot2 jd juara pulak..haha

      Delete
  2. undi undi undi
    heheh
    guD Luck:)

    ReplyDelete
  3. haha.. xnak r. huhu. tkt juri lari. lalala :p

    ReplyDelete
  4. thanks dear tag aieN..nanti aieN join insyaAllah..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. hehe. comel. lagi comel, nak tanya. hang tengah baca novel ape tu? :P

    ReplyDelete
  6. ♥ good luck . thanks for joining :)

    ReplyDelete