Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 10 April 2012

Yeay..berjaya..:)

Salam semua...

Harini aku kebosanan sebab partner keje takde. Melayan bosan punye pasal aku pun mengupgrade kan tahap creativity diri aku. Haaaissshh..tak sangke berjaya gak buat bende yang berfaedah untuk diri sendiri dan masa depan. Haaa,,ayat nak over bak hyperbola..padahal wat bende kecik je pon.




Cantik tak, cantik tak? cakapla cantik.. Malam tadi aku tido lambat sebab practise wat bende alah ni. Ni namenye bunga tisu. Memang tengah femes sekarang. Boleh gune bunga tisu ni untuk wat hiasan kat hantaran. bunga telur or doorgift ke. Hehe, aku nak letak kat hantaran le. Save budget mak jemah u all.. Nak belajar tak wat ni? korang try google je. 

Haaa..kan senang kalo semua bende boleh DIY je macam bunga ni. Da penuh da atas meja kerja aku ni dengan bunga tisu ni. Excited gile nak wat bende ni sebab semalam try buat dengan amy kat opis. Pastu malam tadi kebetulan Raja ajak gi dinner, terus la aku ajak dia gi beli barang2 ni. Haaa..nanti next time aku tunjuk cara2 wat bunga tisu ni ye. Tunggu aku practice bagi lagi kemas ye bunga tisu aku ni. PRACTICE MAKES PERFECT...:)
 

13 comments:

  1. adakah ini yg sy nmpk tergantung kt sogo smlm...tp versi besor punyer...nmpk cntik je...

    ReplyDelete
  2. cantik.....buat byk2 lagi bertambah cantik...buat kaler lain plak..

    ReplyDelete
  3. aloloooo comey nye:) wat byk2 lg..hihi pastu anta kat sue :)

    ReplyDelete
  4. nak belajar juga laaaaa
    haha jimettt :p

    ReplyDelete
  5. bolehler buat bisnes... bolehker??/

    ReplyDelete
  6. cantiklah linda.. bak sini 10..hehehe..jimat r wat sendiri..

    ReplyDelete
  7. pernah terbaca gak pasal bunga tisu ni..tp dah tak ingat camne..hehe~~ :p

    ReplyDelete
  8. lagu yuna tu sdp gak kn...sedap sket la dr besa...unik2..

    hmmm.. lg satu baru prasan.. cantik jugak google chrome ni kan..sll ad gak pkai mozilla... ad gak pkai opera..

    dekat mana nak beli choki2 ye.. kat seveneleven ada tak..?? pastu kedai mak limah morningtepi simpang agak2 bukak tak rini. sebab rasa nak beli makanan utk kucing.

    tp kan dengar cita. kedai basikal ah chong pon dah jual rojak kan. agak2 sedap x..?? hmm.. teringin lak nak makan..



    heeee...

    ReplyDelete
  9. eh, sama la kita..sy pun bt bunga tisu ni utk hiasan hantaran..jimat dan xpayah membazir.. :)

    ReplyDelete
  10. yey menjadik!! jimat kan.. linda buat untuk bunga dalam dulang hantaran.. memang menarik!

    ReplyDelete