Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Sunday, 8 April 2012

Fuhhh...lege sikit..

Salam semua...

Hai korang..weekend2 ni watpe jer? Sekali sekala boleh gi jalan2 makan angin untuk ilangkan stress. Aku arini nak rehat jer, nak recharge tenaga yang dah keluar banyak gile semalam..hehe. 

Semalam seharian kat luar dari pagi sampai malam..kaki pun macam dah nak tercabut. Actually semalam aku n raje keluar buat preparation our engagement, tu pun sebab our family dah bising2 especially mama dia sebab tengopk kitorang cam relaks je..tak prepare pape. Haha, aku ingat senang je nak prepare rupe2 nye hamikk ko, nak menangis pon ade. Semalam buat checklist dengan dia baru rase banyak lagi bende tak settle lagi. 

So, semalam dalam kul 11 dah menuju ke PICC (putrajaya) coz nak gi Festival Pengantin 2012. Tapi agak kecewa la bile dah sampai sane. Aku membayangkan event tu akan de banyak booth n ramai orang, tapi semalam gi tak de la ramai sangat orang. Tapi ok la gak sebab senang nak discuss dengan butik2 yang join tu. Tapi tak banyak choices sangatla. 



Tengok..tak ramai kan orang.tak meriah, tapi senang la if kite nak pilih2 pakej n nak discuss..:)

Even tak banyak butik yang join, still membuatkan aku n raje pening2 lalat, macam tak tau nak decide nak pilih yang mane, Finally, after 3 kali buat pusingan lengkap kat dalam tu kitorang jupe the best package la..harga special punye akak tu bagi..lepas dah tengok semua album2 gambar dia n then discuss harga terus kitorang booking dengan akak tu. Fuhh..legenye bile mini pelamin, makeup n baju dah setel. 

 
Cantik kan baju wane biru tu, macam arabic style ...

 Mase ni raja ngan bz discuss harga n tema kitorang dengan akak butik tu..hehe, tapi aku bz snap gambar.

Lepas dah berfikir semalaman aku decide nak pilih tema pink + purple tapi main colour is purple la. Cume untuk baju n  mini pelamin kene gi butik tu untuk discuss n redesign balik camne yang aku nak. Aku dah siap pesan kat akak tu akak nak yang simple je. So, sekarang tinggal pening pasal hantaran n doorgift je la. Oh, aku dah decide nak buat sendiri gubahan hantaran tu. Mak aku cakap nak tolong,...kehkehkeh..:)

Notakaki: Thankz pada semua kawan2 yang bagi pandangan dan pendapat korang..appreciate sangat semua pendapat korang..Luv it~

12 comments:

  1. wah...berapa harga pakej tu? ada apa dalam pakej tu?

    ReplyDelete
  2. wah..tunang ke kahwin nie? hehe

    pink purple mmg cntik =) sweet gitu

    ReplyDelete
  3. mesti pening lalat sat kat kan syg :) tp yg bestnya, da selesai cr semua brg..rasa lega giler giler :)

    ReplyDelete
  4. haaa.dekat sini la wa nak cdg kan lu pegi juga.
    tp lupa tarikh nya.haha kemain !
    semoga jumpa apa di ingin kan dan cepat cepat cepatttttt la prep

    ReplyDelete
  5. hai dah nk tunang kwn dalca ni..jgn lupa jemput nanti kenduri tau!!..hehe

    ReplyDelete
  6. akhirnya.. okla tu.. beznya linda dah nak tunang... teringin nak tunang..

    ReplyDelete
  7. yeahh...purple....hehehe....bila tarikh nyer ek???

    ReplyDelete
  8. dah dekat tu.. bile tarikhnya?

    ReplyDelete
  9. tarikhnye nanti linda gitau ye...hehe..:)

    ReplyDelete