Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Tuesday, 29 May 2012

Ahad punye story

Salam semua...

Hai, dah breakfast ke? Jangan lupe breakfast ye. By the way semalam aku inform yang baru2 ni aku amat bz sebab bz dating gak.Ni entry untuk story ahad baru ni. Hehe, stesyen tv mane la ni, lambat betul penyiaran cerita kan. Ahad baru ni aku kuar dengan raja, macam bese dapat gaji mesti shopping punyer. Lagipun nak beli barang hantaran sikit.

Raja selalu kutuk aku sebab tangan aku tak berseni tangkap gambar. Haha, padahal dia bengang sebab gambar dia selalu tak masuk.
Makanye, ahad tu aku n raje menuju ke Sunway piramid. Aku tau korang pun dah nak muntah ijau asik2 dengar aku gi piramid, dating pun kat piramid. Tapi piramid je tempat yang aku n raja suke. Nak beli barang pun best sebab banyak banyak kedai kedai best, murah dan mampu dibeli. Haha. 

Tapi kan ramai gak ye yang datang shoping baru ni, maybe sebab sekarang ni banyak sale kot.So, pada sesape yang planning nak bertunang or kahwin tu boleh la membeli belah sekarang sebab tengah ade SALE. Setakat ni baru beli cincin risik dan cincin tunang dan towel. 

Dia da dapat da towel yang dia suke.

Cadangnye nak beli set mandian body shop tapi tak dapat nak beli sebab masa aku masuk kedai body shop baru ni ramainye la orang. Memang susah nak pilih n belek2 barang. Lagipun raja tak tahan duk lame2 dalam kedai tu, dia kate dia pening dengan bau wangian dalam kedai body shop tu. Pelik betul la dia tu, bau sedap pun dia nak pening. Makanya tak sempat nak grab one set of barang body shop. Haissshh..da la ade sale. 

Sibuk je dia mencari cd lagu2...ingat nak beli cd Adele, tapi mahal la plak. Haha..

Ternampak cd dragonball ni, dulu2 penah menjadi kegilaan saya n Angah. Bangun tido je mengadap cerita dragonball. Sampaikan mak bising sebab asik ngadap dragonball. Aku nak beli cd ni raja tak bagi. Hurm...

Raja belikan aku kipas, sebab aku ngadu kat dia yang aku tido malam2 panas. Sebelum ni tido sorang kat bilik. tapi sekarang cousin pun duk sebilik, so agak panas bile kipas dishare 2 orang. Terharu bile Raja tetibe belikan kipas untuk aku.


Part ni yang paling aku suke..finally dapat gak makan choc indulgence secret recipe. Thankz My king.

21 comments:

  1. bestnye g dating..huhu..jeles~~ :p

    body shop macam tgh banyak sale kan? mmg untunglah kalau beli untuk hantaran~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah yana..sale smpai 70%, sebab tu ramai org. Tak sanggup nak bersesak2.

      Delete
  2. amboi... seronoknya dapat jalan2 dgn hubby! hehe kek tu memang sedap... jijah pon suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, blom jadi hubby. sedap sgt..jom beli

      Delete
  3. atototot......
    xpe.lgpun piramid plg dekat.kan?hahah
    woi.tgh sale kot skng..grrrrr -.-


    da nampak suwit puteri raja ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..memang gile aku tgok sale. suwit la sgt kan..

      Delete
  4. mula lah terliur tgk kek.misi mencari barang hantaran best kan linda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rara..better rara gi beli kek japgi,hehe da la rara tu preggy. Bets sgt rara cari brg hantaran. Rse excited lebihhh

      Delete
  5. pic yang last tu N suka.. secret recipe mengingatkan N kepada Chicken Cordon Blue

    ReplyDelete
  6. hensemnye ex bf aku.pandai die jage diri.kalau nak harap tunang dia jage,memang terabai -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai jage la sgt kan..padahal dia pon lari tengok ko, haha...:)

      Delete
  7. yang lain semua dah ada... kecuali chocolate indulgence tu aje.......hu hu hu

    ReplyDelete
  8. suke makan kek linda ni ek.. tang dragon ball tu sama la kita punye peberet haha

    ReplyDelete
  9. dragon ball... mesti ar, kartun best tu.. rugi kot kalo x tgk...

    ReplyDelete
  10. wahhh..bershopping sakan nmpk...btw,tengok dalca pnyer komen dah mencecah seratus oooo

    ReplyDelete
  11. bestnye dating!!

    plg best dpt SR..hihi

    ReplyDelete
  12. best la dia gi dating ek.....dpt kipas lg..haha..

    ReplyDelete