Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 21 June 2012

Shawl or veil?

Salam semua...

Haishhh..cam da lame tak datang jenguk blog ni. Semalam pun tepek je gambar ayam KFC menu baru tu. Oh..memang sedap ye KFC crunchy n spicy yang baru tu. Tapi ikut cita rase masing2 la kot, sebab raja kata tak sedap, pada aku sedap je. Ke aku yang lapor sangat sampai kate sedap ayam tu. Hehehe..:)

Tadi mase duk survey2 veil kat internet, aku terjumpa something yang gojes untuk dipakai mase bertunang nanti. Terus decide takmo pakai veil, nak pakai shawl ni je. 


Credit pic: Radiusite
Ya Allah, terus jatuh ati dengan shawl shasmeen dari butik Radiusite ni. Serius cantik kan. Kalo pakai shawl ni memang dah tak payah pakai veil dah. Coz dia da penuh manik. Tapi masalahnye sangat le susah nak dapatkan shawl ni sebab permintaan banyak, aku baru tengok kat laman web Radiusite ni, semalam update arini dah out of stock. Sedihnye. Arap2 lepas ni ade lagi stok shawl ni. Harga pun berpatutan , RM89. 

So rajin2 jenguk laman web Radiusite ye kalo korang minat dengan shawl ni. Shawl ni boleh dibuat veil jugak sebab shape dia camni


Notakaki : Tak sabar nak weekend. Sekarang ni aktiviti sangat penuh ke sana ke mari nak siapkan ape2 yang belum siap. Mood letih + happy    :)


22 comments:

  1. cantik..shawl macam ni lagi ok rasanya, sebab boleh pakai time hari lain jugak kan..:)

    ReplyDelete
  2. cun.kau bedal apa pun ttp cun beb
    *dgn harapan di belanja kepci


    kahkah

    ReplyDelete
  3. linda syg!! cantik ok shawl ni... jijah pon baru tgk fb radiusite ni..memang nak beli 1 untuk raya nanti.. tgk2 dah out of stok! laku sungguh kan..

    beli la linda.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cntik kn jijah..tp sushnye nk dpat...huuuu

      Delete
  4. nampak cantik sangat..... sesuai utk cik linda....

    ReplyDelete
  5. pakai shawl.. veil nanti kahwin..hehehe

    ReplyDelete
  6. salu gak tgk radiusite nie~ cantik2!! =)

    ReplyDelete
  7. dh start bz dh eh :) saila pun suka tgk laman web Radiusite.. tgh cr idea jgk utk nikah nnt..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..linda da start bz da. Duk lengkapkan brang2 yg x lengkap lagi. Huuu..menunggu bekas hantaran saila plak..:)

      Delete
  8. memang gojes dear..kalau online memang ssh nak dapat try pegi butik dye terus :)

    ReplyDelete
  9. akk teringin nk bli.tp mahallllll =(

    ReplyDelete
  10. cantik.......cantik.....cantik sangatttt

    ReplyDelete
  11. kalau veil after kawen dah x leh pakai sbb nk pakai ke mana kan..kalau shawl ni at least boleh wat gi mejelis..


    radiusite ni susah giler nak order..manjang sold out jer..ada customer siap dok dpn pc sbb get ready nk order tu pon still x dpt order sbb customer radiusite terlalu ramai..akak rs senang ko tunggu dpn butik dia waktu malam..esok dia bukak terus rembat hihi

    ReplyDelete
  12. amboi xhbs lgi sibuk dia..hehe..ni nmpknya sibuk smpai tarikh berkahwin lah jwbnyer... ;p

    ReplyDelete
  13. sangat cantik....ehehheh......tp mahallllll !!!!

    ReplyDelete
  14. cntik tp x berapa pndai nk pakai...cm x sesuai dgn muka pn ye..
    take good care linda...miss u :)

    ReplyDelete
  15. radiusite ni bukak butik die kat rawang xslap. mane taw ade stok lg hehe. btw nak tau shawl ke veil seswai. try dulu taw! ade org xkene ngn muka. ade org yg kene. try dlu linda ehe

    ReplyDelete
  16. cantiknya tudung kat atas.. dark pink cantik, soft pink pun cantik :D

    ReplyDelete
  17. kat umah akak pun ada butiknya. seksyen 7 sh alam. ingat nk pergi beli shawl utk pakai dinner next week. hhehe

    ReplyDelete