Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Wednesday, 24 October 2012

Wordless Wednesday



 


24 comments:

  1. cettttt.....aku lapar ni..makan pc ni kang..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..telan la pc tu, ade rase rutbeer x

      Delete
  2. a&w adalah fastfood yag semakin dilupakan.huhuhu
    hot dog die best dngn air root beer

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..da bnayk outlet yg da tutup..tp sedap sgt A&W ni, suke makan corney dog n air root beer letak float

      Delete
  3. Replies
    1. Balik kang japgi gi A&W ye cik awin..hihi.Linda pun rse mcm nk mkn lagi ni

      Delete
  4. nakk!hehe teringin pulak. dah lama xmkan A&W. kat sunway pyramid tu pun dah tutup.haisshh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear..sunway piramid memang da tutup, kalo rjin gi area subang, sebelum smpai summit tu. or pegi A&W kat Taman Jaya PJ

      Delete
  5. ritu shirah p mkn kat a&w ss16 kot...asenya la..ss16.. service dia lmbat tapi still suka sbb breakfst dia best..n suka fries dia yg xbrgaram cm ceratin fries lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo perasan pkerja A&W rmai yg foreigner, servis pun prob ckit. Linda rse dia kene up kan marketing dia. Ni iklan pon x de.

      Delete
  6. A&W? Lama tak nampak kewujudannya setelah kat klcc tutup...

    ReplyDelete
  7. sedapnya. serious lama gila tak makan A&W :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab da susah nk jupe outlet dia kan :)

      Delete
  8. sedapnye.. buat rase nak makan, suke air dia :) saya baru follow ur blog, jom singgah blog dija tengok wedding preparation :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum linda...nyummmy sedapnya...:)

    ReplyDelete
  10. kenapa ler hari nie remy lupa nak lunch!!!!! hu3

    ReplyDelete
  11. a&w kat sungai petani ni baru je tutup, so tak dpt lah nak pi makan2 camni...sedih gak...

    ReplyDelete
  12. br minum float hari tu..mmg sedap! hehe :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya... dah sebulan kot tak makan fastfood.. nak makan gakk! huhuhu

    ReplyDelete