Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Thursday, 25 October 2012

Takde Mood :(


Salam semua...

Morning semua. Harini masih bekerja lagi. Terasa takde mood sungguh. Bangun tido pagi tadi pun lambat. Tapi apekan daya, tak nak amik cuti sebab aku kene simpan cuti tahun ni untuk carry forward ke tahun depan. Tahun depan kan nak guna banyak cuti, nak kawen, nak honeymoon..haha. Gedik sungguh :)

Pas habis keje jap lagi baru bertolak balik kampung. Agak2 jalan jem tak menuju ke utara? Walaupun kampung aku tu idok ler jauh mane kan, tapi kalo jem mau meroyan duk dalam kete lame2 kan. Haissshh. Actually dah sebulan aku tak balik kampung, rindu sangat kat mak abah. Dari 2 hari lepas dah pesan kat mak masakkan lauk fevret aku. Hihihi ;)



Korang beraye di mane? balik kampung tak? Pada yang drive tu hati2 ye , jangan gelojoh nak sampai awal. Beringat sebelum terkorban. Aku doakan semua perjalan dan urusan korang semua dipermudahkan. Semoga semuanye selamat sampai ke destinasi. Ape2 pun aku nak ucapkan "Selamat Hari Raya Aidiladha" pada semua kawan2 ;)



 

Takde mood. So, mari membace novel. Muahaha..novel baru beli semalam. Ade diskaun 25% kat POPULAR. Dari harga RM33.90, after less dapat RM25. ;)





20 comments:

  1. cik mah pun bosan ni ha dok wat ape ntah kat opis ni..hehehhe....selamat hari raya aidil adha juga...linda pun blik hati2 nnti ye...best novel tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah wakil supplier company mane ye? Hihi, cik mah da bce novel ni ke ?

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Aidiladha Linda! :D

    ReplyDelete
  3. linda best gile novel tu, dija dah abis bace, suke semue novel siti rosmizah, feeling2 bace :) selamat hari raya aidiladha, tak balik kampung pun, raye kat johor je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. siti rosmizah memang best kan, da bace da novel dia yg sebelum2 ni.semua sedih2

      Delete
  4. dlm pd x der mood sempat lagi baca novel setebal tu...okey fine... :D

    selamat hari raya aidil adha juga utk linda dan keluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab xde mood la nk baca novel..selamat hari raya ayie :)

      Delete
  5. ingat kan saila je xde mood..serius xde mood..sedih..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lor..nape sedih pulak ni ..jgn sedih2 ye

      Delete
  6. tqah br siap wat keje..de sikit lagi..hope leh siap rini.. tqah balik klate..rumah husband.. huhu..xtau sok nanges ke tak..hihi..gedik kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, jgn sedih2 tqah. Bese la dah bersuami, haruslah bergilir2 . Selamat hari raye tqah :)

      Delete
  7. tu sambungan andai itu takdirnya ke Linda??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukn sambungn..ni cite lain. Andai itu takdirnye tu sedih kn..

      Delete
  8. sempat lagi baca novel yer.. kalau tak penting jangan la amik cuti kan yang..sayang jer kalau cuti dah luak..hehe


    salam aidiladha syg~

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya linda. tcare blk kg. :)

    ReplyDelete
  10. even lmbat..nak ckp gak..slmt hri raya qurban..hehehe.. homesick tu cik linda.. t balik..sembuh la tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam Aidiladha Linda ! rasenye smlm teruk jgak jem die kan?
    sipbekla kak ana raya dlm Besout ni je ha.. takde la jem.hehe

    Takmo takde2 mood ye.. senyum & hepy2 tau kerje..hehe

    ReplyDelete