Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Saturday, 10 November 2012

what a boring day


Salam semua..:)

Hai u all, 2 hari menghilang sebab tak tau nak update mende kat blog ni, Fuh fuh..hembus hingus pun tak sesusah nak mengupdate blog nih. Makin lame makin kosong kepala otak. ALASAN. 


Bosannye =_='


By the way, actually aku amik cuti jumaat sebab ade hal nak diuruskan dengan incik tunang. Makanye kalo ari cuti memang rajin bebenor datang mood nak main masak2. Tekak teringin sangat nak makan kek batik, terus balik keje ari khamis tu gi membeli segala barang. Takdela banyak pun barang nak wat kek batik, juz biskut marie, butter, milo n susu pekat. :)

Satu tupperware ni bagi tunang tercinta dan future family in law. :)

Disebabkan Jumaat aku cuti, so seharian duk menghabiskan kehidupan di ari jumaat didepan laptop. Keje aku mengupload segala bagai movie. Nanti aku review movie2 yang aku dah tengok ye walaupun hanya tengok di skrin laptop ditemani air sarsi satu jag dan sepinggan kek batik :)

Mood agak happy sebab dah setel hal baju akad nikah. Da berjaya mencari tailor baju nikah ku, setelah bermesej2 di FB dan mendapat layanan yang bagus terus book untuk tempah baju nikah. Tak leh nak gitau sekarang sape tukang jahitnye ..jeng jeng jeng..:)

Ok la nak tido da. Mengantuk suda. Sebelum tu aku nak wish Selamat pengantin baru untuk blogger Saila. Semoga berbahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta. :)

11 comments:

  1. syukur da settle sikit sikit
    moga semuaaa berjalan lancar

    ReplyDelete
  2. wah ! kuih tu nampak best sangat ! eh , share laa macam mane nak download citer kak linda ..

    ReplyDelete
  3. bestnya bermalas-malsan di depan lappy..pndai linda buat kek..shirah suka kek batik..hehehe

    ReplyDelete
  4. heee...baru nak tanye sape gerangan si tukang jahittt,...sepraisss tau..hahaha:p

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah....... sikit2 lama2 semua dah settle.......
    tunggu naik pelamin jer......

    ReplyDelete
  6. wahhh alhamdulillah dah setel kan...

    x sbr tgk sis linda nikah nti =)

    ReplyDelete
  7. pehh memang layan la kalau makan kek batik sambil mengonline..xsedar mulut ngunyah jer..hehe

    ReplyDelete
  8. Kek batik tu fav saya jugak....nak skit..huhu

    ReplyDelete
  9. saya tak hantar lagi kain untuk baju nikah..hehe..sy lambat lagi~

    nanti utk pape rujukan sy tgk blog Linda ni je lah~ :p

    ReplyDelete