Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Monday, 31 December 2012

Done , book katering :)

Salam semua...

Semalam gi Festival Pengantin dengan Raja dekat Shah Alam Convention Center. Niat dihati nak setelkan urusan wedding untuk side raja, majlis bertandang kan. Sebab dia orang Selayang je, ape2 pun cari vendor area KL ni je kan. Kalo untuk side aku kene la cari vendor area perak kan :)

Seronoknye gi Festival pengantin. seronok cuci mata tengok baju2 pengantin n pelamin2 kan. Tapi boleh tahan juga ye harga pelamin dewan. Alahai..penyudahnye baju n pelamin untuk side raja tak setel lagi. Cari jugak kad kahwin kan, tapi takde yang berkenan la. Yang kami berkenan mahal le pulak, ade satu kad tu untuk 1000 pcs rm 680, free 500 candy box n free 2 bunting. Tapi macam tak berbaloi la, aku nak yang murah2 je. Hehehe..jimat okey. 

Penyudahnye kami setel booking untuk katering tu untuk side raja sebab dia tu wat kat dewan. Kalo side aku wat rewang je, gotong royong memasak. Lagi jimat bile merewang kan. Suasana pun meriah. Yerla, awok ni orang kampung jep.Haha..

We all decide untuk ambil Ekhwan Catering, owner dia adalah our lecturer mase kami study dulu. Disebab kan kami ni bekas student, so dapat la diskaun n special kan. Huhuhu..:)

 
Ni la lecturer ku, terharu sangat bile  dia still ingat kami berdua. Siap kene sound sebab tak kawin2 lagi. Haha



Notakaki : Last day 2012. Yeayyyy.. esok dah 2013 :)

16 comments:

  1. Zana settle kad kawen...
    Linda pulak settle catering...
    suka tgok korg dah settle byk2 benda... hehehe (^_^)

    ReplyDelete
  2. wahh..untung dapat diskaun..:)

    ReplyDelete
  3. nasib baik lecturer tu kenal...dapat special price lagi...untung nya.......

    ReplyDelete
  4. biLe Last day ek??semaLam ker??
    Sya ade keje Lak kt kL.sedih giLE xdpt g..dgr kate best! uhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya, semalam last day. Tapi next week ade lagi kat ampang point. Jumaat sabtu n ahad ni. ;)

      Delete
  5. teringin nak pegi festival tuh..tapi jauh la pulok..huhu..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, fana punye majlis dah dekat kan..ade yg x complete lagi?

      Delete
  6. Wahh...beshnye dapat diskaun.Kecik je dunia kan.Tup2 nak kawen jmp lecturer balik.Hehe.Boleh cross satu item kt checklist. :)

    ReplyDelete
  7. Jimat-jimatlah berbelanja untuk perkahwinan ye. Nanti dah lepas majlis banyak lagi duit nak guna.

    ReplyDelete
  8. semalam pun..pergi jugak.semua tanya bila nak khwin..hehehe.. tapi if cik linda pergi area la memoria..cantik..teringin..

    ReplyDelete
  9. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  10. wah..bestlah dpt caterer lecturer sendiri..hehe~

    ReplyDelete
  11. ok la tu dapat katerer lecturer sendiri.. pasti dia pon buat yg terbaik :)

    ReplyDelete
  12. hihi semoga semua di permudahkan ya cik linda

    ReplyDelete
  13. wahh tak sabar nak tgk linda naik pelamin nanti.. mesti gojes sesangat... jgn lupe kabar berita gmbra ya

    ReplyDelete
  14. nak kawen ni mcm2 benda nak kena setel kan Linda? hehe
    kak ana pn org kampong juge.. ehehehe ~

    slmt berbahagia Linda & Incek Tunang ! :)

    ReplyDelete