Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Saturday, 29 December 2012

Fear Factor la sangatt :)



Salam semua...

Korang tengok tak rancangan Fear Factor Malaysia tadi? Tengok tak? muahaha..bosannye. Aku punye la duk set dalam minda nak tengok Fear Factor kul 9 malam. Aku makan laju laju, mandi n terus menghadap tv. 

Tapi kecewa sangat sebab artis yang masuk ramai muka muka yang tak best. Aku membayangkan lelaki lelaki yang gagah yang masuk ni. Tapi ramai gak yang jambu jambu, antaranya Dafi AF, Roslan Shah, Jehan Miskin, Elfira Loy..ramai lagi la. Kebanyakan selebriti yang masuk aku tak kenal sangat. Model pun ade. Macam syok sendiri je aku tengok.

Tapi sejambu jambu Dafi, menang gak dia dalam game yang pertama ni. Didie Alias n husband dia pun hebat jugak. Dah berumur pun hebat lagi kak didie. :) Game ape la pulak untuk minggu depan kan. 



14 comments:

  1. tgk jugak hujung2 tadi..tak sangka dafi & zoey boleh menang..hehe

    ReplyDelete
  2. x tgk.. nti nk tgk ulangan la

    ReplyDelete
  3. Dija nak tengok sangat gak tapi kuar pulak, baru balik, tgk ulangan je la nanti :)

    ReplyDelete
  4. kita tak dapat tengok. sebab kerja. takpe, astro kan selalu ulang-ulang. hihi

    ReplyDelete
  5. Tengok juga tadi.....fear factor yg best Aaron takut angsa..kikiki

    ReplyDelete
  6. tgk.....
    tapi tak caya mama didie tu berjaya......dia betul2 bersemangat!!!!!

    ReplyDelete
  7. oh tidak..umah sewa ne tak ber TV la..huk2

    ReplyDelete
  8. bestla jgk dilayan time crita lain boring..hehe..

    ReplyDelete
  9. belum tunjuk skill lagi kot.. hehehe.. baru episod pertama.. next episod.. kita tgk.. cam ne.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. tak dapat tengok..masih takde tv lagi..hee

    ReplyDelete