Letstogether Babes :)

Teman Melangkah

Friday, 14 December 2012

Review Engagement : Official Photographer

Salam semua ...

Dah lama tak review pasal majlis bertunang, dah 3 bulan da pun berlalu. Perasaan? Bahagia sangat :) Takpe, abaikan perasaan aku. Harini nak review pasal OP aku mase bertunang aritu.







So introduce my OP is COLOUR PENCIL. Name pun dah unik kan. Hehe..photographer muda yang berbakat. Makin lama makin improve hasil seni tangan OP aku ni. Maki  lama makin laku macam goreng pisang panas. Kalo dulu cover perak je, sekarang dah merata dia buat job :) Lagipun kalau ambil dengan Colour Pencil ni, gud service n harga sangat berpatutan :)

Jom kite tengok lagi hasil kerja Colour Pencil 


Ni outdoor my frenz,,cantik sangat kan. Rase macam tengok lukisan je :)






So korang2, yang rase nak wat outdoor, pre wedding, nikah or any events boleh contact Colour Pencil ye..

Syed Izlan : 0195282400/0123124353

sekarang pun dia tengah wat promotion



In Sha ALLAH, wedding nanti pun aku akan ambil Colour Pencil lagi as my OP. Dah deal da, dah dapat harga kebabom mantop untuk cover semua events :)



20 comments:

  1. hasil keje OP ni sume berseni...suka tgk pic2 dia..

    ReplyDelete
  2. cantik! sy xde op pun tunang haritu..xsmpat nk cri..hehe..

    ReplyDelete
  3. waahhh..tang harga kebabom mantop yang syiok ni..tp gmbr3 die mmg maveles ponn...suke3:D

    ReplyDelete
  4. whoaa...best2! Sya xjmpe OP lagik.. =(

    Sya nye OP time tunang pon mantop.tp npe ntah ngn Sya jadik xberape mantop puLaakk..iskk2

    ReplyDelete
  5. Cantiknye gamba2 dia.Unik.Pandai dia cari angle.Hehe.Suke3. :)

    ReplyDelete
  6. mmg cntik2...n nmpak kelainan disitu...

    ReplyDelete
  7. cantikk lindaa! tak rugi linda amik dia kan... gambar superbb!

    ReplyDelete
  8. memang cantik hasil kerja colour pensil nie.....
    nampak sangat kreatif......
    pic linda tepi langsir tu pun nampak sweet sangat.....

    ReplyDelete
  9. cantik gamba2 dia.. saya suka!

    ReplyDelete
  10. wide lens..cantik sangat.. nak je tempah..tapi khwinnya tak tahu bila..hehehe

    ReplyDelete
  11. Cantik ! paling suke gamba dia amik angle bumbung khemah tu :D

    ReplyDelete
  12. haah k.ana tgk skg makin mantap
    si Lan ni wat keje ! superbb!! :)

    ReplyDelete